Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?
Твоите се Мицу ЕлектрикJas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.
Kade?Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.
Kade?
DankeСекаде. На пример klimi.mk или кој и да продава вивакс.
Препорачај ни една Вивакс 3,5ka(промотивните) што би ја земал Ти За Себеси и убедине дека вреди да се купи.Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.