Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми ги подреди Х мен по ред планирам да ги изгледам сите за првите 3 знам Х мен 2000,2003,2006 но другите измешани идат некако.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

first class е пред сите тие, ама глупаво е да ги гледаш така, боље гледај ги како што искачале по година

Предлог лесна комедија? Освен тие набројаните од пред 2-3 страни.

Не знам ни јас, ок филмчиња има, не дека немаше некој лош, ама сепак за одмарање глава се ок. Баш прееска конечно го начекав Cobler, на Фокс:D

Dali e pecatna greska ili vistina,neo so R32 so gratis montaza za
ccc520dea339370cf4a9674d5d8e7cf0.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Колега Климе, Вивакс не почнале со никакво производство, затоа што не виделе како изгледа шравцигер, а не па нешто друго. Тие се трговска фирма од типот на Веро и Тинекс. Купиваат пегли и фенови од Турција, клими од Кина, телевизори од господ знае каде и ги продаваат под свое име. Купи продај, алаш вериш фирмиче.

И во Тинекс се наоѓа кашкавал и кисело млеко со нивна налепница, ама што мислиш ти? Имаат стадо овци, овчари што ги пасат и молзат овците? Не Климе, си нарачуваат од веќе постоечки млекари, ама бараат од овие да им штампаат "Екстра Тинекс" на амбалажата.

Ајде млад си, еден ден и ти ќе го разбереш ова бизнис чудо...

@macci
Тоа неото делува како интересна понуда, поради гратис монтажа во цената, ама треба да дознаеме кој кинез е под хауба. Нео е исто така трговско фирмиче што препродава туѓи производи како горе споменатиот Вивакс.

@Chicco69 znam ama toa sto nema svoe proizvodstvo neznaci deka ne se kvalitetni proizvodite naprotiv odnos cena vs kvalitet vivax e odlicen vo kvalitetot na klima uredite.

I Fonko nemase svoe proizvotstvo pa bea edni od najkvalitetnite klima uredi vo makedonija.

@Chicco69 znam ama toa sto nema svoe proizvodstvo neznaci deka ne se kvalitetni proizvodite naprotiv odnos cena vs kvalitet vivax e odlicen vo kvalitetot na klima uredite.

I Fonko nemase svoe proizvotstvo pa bea edni od najkvalitetnite klima uredi vo makedonija.
Ajde sega i maticno zakazi i vencaj se so klimata. Kako ne ti zdosadi, kupi inverter low class i otkri topla voda?
Bi mozel da te razberam ako si mal pa so vakvi nezreli komentari, vo sprotivno ...ne znam sto da ti kazam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom