Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto marka na klima imas inaku i moive on-off klimi koj gi prodadov gi imav pred vivax-ov inverter bea so Toshiba compresor i beko-to i korel-ot.Mojata on/off IMA KVALITETEN kompresor TOSHIBA i raboti fala bogu leto zima vece 15 godini
Znaci ne bila elektronikata tuku freonot izdisil?Клима beko 130invs,со двореден изменувач и електромгнетен вентил.Lg плоча....
![]()
![]()
Незнам кај ми е сликата од емв.
Има два сензори во внатрешната и три во надворешната.
Излезе да изгубила фреон.
Greska si klime bekoto e so Lg kompresot jas lucno go vidov kaj mene koga gi menjavme pred dve godini[DOUBLEPOST=1521645071][/DOUBLEPOST]Sto marka na klima imas inaku i moive on-off klimi koj gi prodadov gi imav pred vivax-ov inverter bea so Toshiba compresor i beko-to i korel-ot.
Boze boze so e ova ama monteri i servis ima brendov bre bre da ne i balnale serviserive da doticniot brend pred motaza nekoja rakiickaЕве уште една лоша монтажа од другарите на стрелец
Цевки без изолација и споени заедно само со трака.![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
![]()
Moze sum greska moze bil LG no koga go kupiv beko-to vo prodavnicata mi kazaa deka e so Toshiba compresor znaci gresno mi kazale sepak i LG se solidni kompresori.Greska si klime bekoto e so Lg kompresot jas lucno go vidov kaj mene koga gi menjavme pred dve godini
Jas na bekoto 10 god dusa mu izvadiv premestuvano e tri pati sega e vo detska so smemen kompresor preklani e sega e so tosiba kmpresor i banja janpravi detskata ama retko go uklucuvam zs vivaxo postignuva koga ostavam otvoreni vratiMoze sum greska moze bil LG no koga go kupiv beko-to vo prodavnicata mi kazaa deka e so Toshiba compresor znaci gresno mi kazale sepak i LG se solidni kompresori.
А и убав е салонот, мислам дека вечерва е отварањето. Утре одам да видам каква понуда ќе ми дадатGree mk ќе отварале нов салон кој воедно ќе бил најголем во цела Европа, Браво и со среќа!
Normalno najgolem salon u cela Evropa za teneke ko Gree samo Mkd e pazar isto ko kineskite avtobusi i vozovi, drugite pretpocitaat brand.А и убав е салонот, мислам дека вечерва е отварањето. Утре одам да видам каква понуда ќе ми дадат
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Фреон пушта некаде позади,во делот кај компресорот.или она што е до компресорот.не се гледа само имаше мали траги на уље.Znaci ne bila elektronikata tuku freonot izdisil?
Sto ti kazaa vo servis kade disel freonot dali ke spoevite vo nadvoresnata ili ke spoevite vo vnatresnata edinica ?
Zdravo drugar. Jas ne sum strucno lice da ti kazam so tehnicki recnik dali multi split ili posebno inverteri, no so ogled na toa deka ja imav istata dilema kako tebe godinava koga jas se odlucuvav na shto ke se gream, odlukata na kraj se svede megju multi split i posebno inverteri. Posle mnogu razgovori so strucni lica, istrazuvanje na interent i slicno, zakluciv deka cenata shto se plakja za multi splitot e previsoka, a ne dobivas nishto za vozvrat osven estetika shto nema da redis povekje nadvoreshni edinici i da si go "grdis" domot. Iskreno, ne procitav i ne slushnav ni edna rabota so koja bi dobil mnogu povekje so multi splitot otkolku koga bi stavil posebno inverteri.Математикава е далеку на страната на климите, предност е и што ќе имам ладење.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk