Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se spekulacii, tuku korisnicki iskustva od IT forumot(barem onaa od Strumica)....dur ti spies nekoj cita....posle pazaris od gjuture pa
Od klimi.mk ke ti ja pratat po brza posta na nivni trosok ama treba da vidis so kogo imaat sotabotka koj od monterite im se ovlasteni serviseriza toj grad za tie da ti ja montiraat
Jaki prodavaci si odbral....a i monteri :D
ZAtoa dogrevas so BEKO On/OFF :D

Ne se spekulacii, tuku korisnicki iskustva od IT forumot(barem onaa od Strumica)....dur ti spies nekoj cita....posle pazaris od gjuture pa

E sto im loso vk toa sto sum ja zemal od klimi.mk i so ima loso vo monterov moj koj ne gi znes. Ne se sekiraj toj i gree montira:))))
Pa od kade zanes?Muslam deka it forumot si baniran trajno ne ti ja trpat reklamata tamu:)))bravo za niv

ZAtoa dogrevas so BEKO On/OFF :D
Ti rekov ne gi isvrtuvaj rabotite BEKOTO e vo detska sto e na drugata strana od stanot sto preku dva hodnici nema sansi da stigne nikoe greenje. Not to me my friend

E bas necu saks da znaes koj sum tamu a hahaha batka again not to me my friend:))))
Ako i ti si tamu jak rejting im IT....vlaot mdeni i ti....trio fantastiko:pos:
prviov nemozese da svati kao nie se greeme na klimi, vtoriov kupuva grejaci na ebay i nemu raboti AutoFan,,,,ti sto problem imas ? :)
Od sto nemaat sto da napisat samo za drva zborat

Kupi od medeni uste edno AERI....ako soberes pari za toa :)
Ovoj put 18AERI...da te zgree ko FH....i da te ladi u defrost
Ke kupam ama kaj moite za da gi mavnat drvata a kaj niv bas ke legne oti stanot e 50 kv ama otvoren e i sekade ke postignuva. Aeri ili tundra pisuvav za toa onaa so eurovent tundra tebe so te posrami soekot.pred nekkja nedela dzabe 10 god na forum ne si prodal ni edna do sea aj ke bide mozebi:))))

I ti pocna za drvata....aj site na drugana tema za drva i peleti....da ja zatvorime ovaa

Ako i ti si tamu jak rejting im IT....vlaot mdeni i ti....trio fantastiko:pos:
prviov nemozese da svati kao nie se greeme na klimi, vtoriov kupuva grejaci na ebay i nemu raboti AutoFan,,,,ti sto problem imas ? :)
Od sto nemaat sto da napisat samo za drva zborat
Problem nema se relasiram i sa ti kazam zgean sum ovaa zima bas sledev vo ladniot bran kako e bombona vidi i samiot ponazad oti.znam deka.za ovie.10 god si nauci da prebarubas nis postovi i da seces i lepes ama tolku:))))

Ke kupam ama kaj moite za da gi mavnat drvata a kaj niv bas ke legne oti stanot e 50 kv ama otvoren e i sekade ke postignuva. Aeri ili tundra pisuvav za toa onaa so eurovent tundra tebe so te posrami soekot.pred nekkja nedela dzabe 10 god na forum ne si prodal ni edna do sea aj ke bide mozebi:))))
[избришано од модератор] aj soberi si toa partalite i kupi si edno Gree -Haier
http://www.haier.com/id/sanyo_produk/air_conditioner/split_type/aqa-kc105agc6.shtml
Salbo filtiras postovi.....citaj go ovoj post za Aqua

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom