Најекономично греење и ладење

L

lleeoo

Гостин
Ne se spekulacii, tuku korisnicki iskustva od IT forumot(barem onaa od Strumica)....dur ti spies nekoj cita....posle pazaris od gjuture pa

Jaki prodavaci si odbral....a i monteri :D
ZAtoa dogrevas so BEKO On/OFF :D
Ti rekov ne gi isvrtuvaj rabotite BEKOTO e vo detska sto e na drugata strana od stanot sto preku dva hodnici nema sansi da stigne nikoe greenje. Not to me my friend

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
E bas necu saks da znaes koj sum tamu a hahaha batka again not to me my friend:))))
Ako i ti si tamu jak rejting im IT....vlaot mdeni i ti....trio fantastiko:pos:
prviov nemozese da svati kao nie se greeme na klimi, vtoriov kupuva grejaci na ebay i nemu raboti AutoFan,,,,ti sto problem imas ? :)
Od sto nemaat sto da napisat samo za drva zborat

L

lleeoo

Гостин
Kupi od medeni uste edno AERI....ako soberes pari za toa :)
Ovoj put 18AERI...da te zgree ko FH....i da te ladi u defrost
Ke kupam ama kaj moite za da gi mavnat drvata a kaj niv bas ke legne oti stanot e 50 kv ama otvoren e i sekade ke postignuva. Aeri ili tundra pisuvav za toa onaa so eurovent tundra tebe so te posrami soekot.pred nekkja nedela dzabe 10 god na forum ne si prodal ni edna do sea aj ke bide mozebi:))))

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
I ti pocna za drvata....aj site na drugana tema za drva i peleti....da ja zatvorime ovaa

L

lleeoo

Гостин
Ako i ti si tamu jak rejting im IT....vlaot mdeni i ti....trio fantastiko:pos:
prviov nemozese da svati kao nie se greeme na klimi, vtoriov kupuva grejaci na ebay i nemu raboti AutoFan,,,,ti sto problem imas ? :)
Od sto nemaat sto da napisat samo za drva zborat
Problem nema se relasiram i sa ti kazam zgean sum ovaa zima bas sledev vo ladniot bran kako e bombona vidi i samiot ponazad oti.znam deka.za ovie.10 god si nauci da prebarubas nis postovi i da seces i lepes ama tolku:))))

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Ke kupam ama kaj moite za da gi mavnat drvata a kaj niv bas ke legne oti stanot e 50 kv ama otvoren e i sekade ke postignuva. Aeri ili tundra pisuvav za toa onaa so eurovent tundra tebe so te posrami soekot.pred nekkja nedela dzabe 10 god na forum ne si prodal ni edna do sea aj ke bide mozebi:))))
[избришано од модератор] aj soberi si toa partalite i kupi si edno Gree -Haier
http://www.haier.com/id/sanyo_produk/air_conditioner/split_type/aqa-kc105agc6.shtml
Salbo filtiras postovi.....citaj go ovoj post za Aqua

Последно уредено од модератор:

Ayk

Член од
5 февруари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
142
Хахахахах, вака прајте ти и Стрелец на форумов, за луѓево Грее да купват.

Е многу јак форумов жими се. Цел живот ќе ви бидам благодарен на сите зато шо ме убедивте на клими да си се греам.
Fikshe, ne sum trgovec. Probuvav da napravam poenta deka bas entry modeli od poznat brend ne e dobar izbor i voglavno se prodava prikazna. Probav duri i da isprovociram kontra mislenje pa site da naucime nesto. Pishav merenja od toa shto go imam od konstruktivni pricini. Tvrdenjeto deka sum trgovec e obid da se diskreditira toa. Ne ni planiram pojce da postiram merenja/iskustva tuka.
Normalno ne poradi tvojot post tuku gledam deka konstruktiven i civiliziran razgovor tuka ne mozi da ima koga site na klimive namesto kako na alatka/investicija za greenje gledaat kako na nesto sveto. Ako nekoj reci za parite ima daleku podobra klima od taa sto nekoj ja ima, se svaka kako nekoj da im go natepa deteto. Ova e ludo...

Druga pricina e cisto strukturata. Kolku i da e nesto konstruktivno se zatrupuva za 2 dena so 200 nekonstruktivni postovi i se e bas za badijala.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

D

Deleted member 95595

Гостин
Daj be postirajte smetki za Januari/Fevruari po moznost nekoj od vas shto ima pogolema kvadratura i shto se gree isklucivo na klima. Na zena mi sakam da i pokazam iskustva. Kupivme sho kupivme klimi, kakvi se, takvi se, ama sme na ista strana, brakja sme po klimi.

Kajgana Shop

На врв Bottom