Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини вака, ако ти беше сеедно што не отиде директно и да ги дадеш парите, туку прво се распрашуваш па после не ми се битни парите. Темава е најекономично греење, за скапи клими не ти треба форум.Aj malce oladete, jas gi dadov parite ne vie
Kraj kraeva, poslednive 2 meseci samo licna provizija od prodazba imav 1300€ taka da 86000 denari ne bea mnogu pari za mene da gi dadam za klimi, a gledam nekoj tuka vo nesvest pagja na sumata i mi pravi matematika kako sum dal "mnogu pari" panushte i "nepotrebno".
Po iskreno od ova zdravie bravo bratko@Sportage Brat, i ti i povekjeto tuka koi mi gi napagjate klimite ste prokleto vo greshka za edna mnogu ama MNOGU vazna rabota. Pogledni gi site moi postovi nanazad, ama site, i vidi dali vo barem eden post baram sovet za koja klima da ja kupam. Tuka greshite site koga mi velite deka ne sum poslushal sovet, a sovetot na site go poslushav, a toa e da se gream na klimi, i toa go odluciv bash radi toa shto me sovetuvaa site tuka. Vtorata rabota za koja shto nikogas ne sum razmisluval, a sega sekojdnevno razmisluvam blagodarejki na ovoj forum e toplotna izolacija, i toa ke e slednoto neshto shto ke go napravam.
A vo nitu eden moment, na nitu eden clen tuka ne go prashav za koja klima da ja kupam, zatoa shto toa prashanje e esktremno subjektivno i jas sam si razgleduvav klimi i sam si odluciv za klimite i sum presreken shto bev vo moznost da kupam 3 klimi od fucking Mitsubishi!!! I pak da go vratam vremeto, pak istite klimi ke gi kupam. Zoshto? Zatoa shto e MITSUBISHI! I za razlika od nekolku lugje tuka, jas na nikoj nikogas ne go napadnav, ne mu se podsmevav, nitu sum mu rekol neshto za nivniot izbor na klima tuku mene mi se nafrlija kako volci nekolku lugje koga kazav shto sum kupil. Koj kolku moze, tolku ke si plati. Jas mozev 3 Mitsubishi, i si staviv 3 Mitsubishi i fala mu na Gospod za toa.
A zoshto moite klimi nema da se ekonomicni brat?Arno ti rece @tzlatko deka si Falbagija....Kapo...nema sekoj 86.000 za frlanje....a mozam da se kladam u 100evra deka na izduv tvojata ke dade pomalku i od Aeri i od LomoECO..
Oti samo Gree vrtat na eftin saat tvoite na skapA zoshto moite klimi nema da se ekonomicni brat?
Pa izbroj gi plusovite kaj tebe i kaj drugi klimi....mnogu poeftini od tvoite zmajoviA zoshto moite klimi nema da se ekonomicni brat?
Jas vo posledniot post ne potencirav so klima imam. A da imav pogolem budzet sigurno ke bese mitsu ili Tosiba vaka si kupiv aeri bas kolku pari tolku muzika so dobri i losi strani. A za ladnoto kaj mene klimata ne trepna bombona ima i postovi za toa deka sum zadovolen vo poglrd na greenjeto. Da sumirame nikade ne rekov deka razmisluvav da zemam od od tvoite klimi zs ima preveke negativni KORISNICKI ISKUSTA neli forumov e za toa. Uste ednas brat so zdravie da si sluzes klimite mislam na @Fikshe1989 decinja da grees so niv.I ti imas Mitsubishi ili ?
Sto ne napravis reklama na tvojata klima....toa tuka ne e zabraneto.....mozda i podobra ke iskoci od WN....so go znaes
SEkoj ima telefon i moze da snimi i slika i video, pa ako ne ubedis deka e dobra ete mozda i tvojata nekoj ke ja zeme uste utre
Nego se kriete ko gluvci koga treba....projde ladnoto i vi se diga adrenalinot
Amin. Pokraj izolacija, sleden chekor e decinja, ama toa e povekje do Gospod nego shto e do mene, jas mojot del go obavuvam :-D[DOUBLEPOST=1520282414][/DOUBLEPOST]Jas vo posledniot post ne potencirav so klima imam. A da imav pogolem budzet sigurno ke bese mitsu ili Tosiba vaka si kupiv aeri bas kolku pari tolku muzika so dobri i losi strani. A za ladnoto kaj mene klimata ne trepna bombona ima i postovi za toa deka sum zadovolen vo poglrd na greenjeto. Da sumirame nikade ne rekov deka razmisluvav da zemam od od tvoite klimi zs ima preveke negativni KORISNICKI ISKUSTA neli forumov e za toa. Uste ednas brat so zdravie da si sluzes klimite mislam na @Fikshe1989 decinja da grees so niv.
A++ e na greenje.Pa izbroj gi plusovite kaj tebe i kaj drugi klimi....mnogu poeftini od tvoite zmajovi
Vo tvojot slucaj nemaat kapacitet klimite za 3,5ki....vrtis na ekonomicnost a negledas kolku great....ti kazuvam za dedoto da ne ti gi istrga usite slednata zima![]()
Tvojata e od 5,5Kw ne mesaj babi i zabiOti samo Gree vrtat na eftin saat tvoite na skap
Ne se zamaraj ima i beter od tvojata Mitsu mojata Teshiba ,citirano od Strelco belco.
A+ e, pak te izlazale....i toa duploAmin. Pokraj izolacija, sleden chekor e decinja, ama toa e povekje do Gospod nego shto e do mene, jas mojot del go obavuvam :-D[DOUBLEPOST=1520282414][/DOUBLEPOST]
A++ e na greenje.
PA daj za Aeri da vidat lugevo kako gree kolku trosi, izmeri nesto snimi nekoe videvce.....ti zadovolen daj i nie da bideme pa da si kupime edna takva....ubedi ne so nesto....ne tuku samo Gree ti e vo ustata....kazi ako sakas da ja smenis i popustJas vo posledniot post ne potencirav so klima imam. A da imav pogolem budzet sigurno ke bese mitsu ili Tosiba vaka si kupiv aeri bas kolku pari tolku muzika so dobri i losi strani. A za ladnoto kaj mene klimata ne trepna bombona ima i postovi za toa deka sum zadovolen vo poglrd na greenjeto. Da sumirame nikade ne rekov deka razmisluvav da zemam od od tvoite klimi zs ima preveke negativni KORISNICKI ISKUSTA neli forumov e za toa. Uste ednas brat so zdravie da si sluzes klimite mislam na @Fikshe1989 decinja da grees so niv.
Heheh bujna fantazija imas ne ja menuvam za ziva glava osven ako ne dades nekona mitsu i tosiba ama 5.5Tvojata e od 5,5Kw ne mesaj babi i zabi[DOUBLEPOST=1520282458][/DOUBLEPOST]
A+ e, pak te izlazale....i toa duplo
I odkaci se od mene....so vakvi shupelki za klimi nemislam da polemiziram[DOUBLEPOST=1520282688][/DOUBLEPOST]
PA daj za Aeri da vidat lugevo kako gree kolku trosi, izmeri nesto snimi nekoe videvce.....ti zadovolen daj i nie da bideme pa da si kupime edna takva....ubedi ne so nesto....ne tuku samo Gree ti e vo ustata....kazi ako sakas da ja smenis i popust![]()
nonsense.Za @lleeoo preporuka za klima od mene posto si go bara da ima firma klima
Mirai13....ete ja na popust e kaj klimite...samo 39.990
i ti x2 da si zemes od 22kg
Ako neznaes koj e Edgar listaj citaj potrosi saati i denovi...on e za Toshiba kako ja za Gree i go izjavi slednovo
Прегледај го приврзокот 186700
Nemam pojma dali e so ili bes eurovent bas i ne me tangira toa saks maabetot da go trgnes vo taa nasoka nemoj ke se zafrknes znam deka 10 god si na forumov i msles deka mozes da gi vodis site mabeeti kako prodavac ama bratko ne so mene. Pak spekulacii nekoj zamrznal vo strumica moze moze i ne mkze nekoj i zamrznal i vk rusija. Merac ne mi treba imam smetka od evn sakas da ti ja slikam. Bay the way tvoite imaat EUROVENT?????Pa kupi bre merac pa posle zbori za korisnicko iskustvo....da drzi voda toa sto go zboris, tvojata e so Eurovent ili ?....Sto si spodelil osven frazi i prazni zborovi bre...a zadovolen e i klime...i toa sekoj den....na Klime mislis nekoj mu veruva? Tolku i na tebe...od Aeri smrznaa lani i u Zagreb i u Strumica....ovakva zima dogovdina nema da vidis....samo za mdeni i vlavoot se topli zimite....ama lani grejaci na ebay![]()