Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chekam ponuda denes od edna firma za toplotna pumpaKaj se toplotnite pumpi? Ajde cekame monoblok 8-10kw za 2 bona. Jas prv ke ja kupam.
ke te izvestam cim ja dobijam, uzivaj 
Ова им е изнуден, ама правилен потег !Na prethodnite postovi ednas zbori vo treto lice za klimive,ednas vo prvo,pa novi profili..vo pravo bil @Forall so telefonskiot broj so slikata. Ke pocnat po vrati kako Jehovini svedoci da gi nudat
Е сега, кинески Св Трифун може поарна наведена „причина“ за попуст ќе беше 

Mi padna zal sabajle za nekoj od niv, dezural cela vecer da ne kaze nekoj loso, i vo 6.04 replay na mojot odgovor stavi slikicka od evtinite klimiОва им е изнуден, ама правилен потег !Е сега, кинески Св Трифун може поарна наведена „причина“ за попуст ќе беше
Како и да е, во вакви сиромашни земји, ниската цена е на прво место и сигурно ќе доведе до зголемен број купувачи и се разбира до зголемен број на жалби и поплаки и нови гневни форумџии![]()

Немаат 9ки на лагер.Одлична промоција од Грее! Солидни цени!
Koj e сега убедливо најефтин инвертер? Ломо Еко 09ка има за 17990? Без вифи-мифи.
Или нешто такво?
E pa togas ti objasni mi zosto ne pravi defrosti i na vlazno vreme so magla a dodeka raboti si isleguva voda nis crevoto pomalku?Aj sega ziti majka objasni kako moze greacot koj e staven da go topi nafateniot mraz na tacnata pod kondenzatorot ( za da ovozmozi lesen odvod na vodata i sprecuvanje na "polzenje na mrazot kon izmenuvacot" ), da bide zasluzen za "mnogu pomalku defrosti" na ova suvo vreme, koga nema ama bas nikakov mraz!!!!!!
Nemojte da pisuvate vakvi nebulozi. Moeto mislenje e deka ovie greaci na tacna se potrebni vo nordiskite klimi, kade moze da zavrne sneg i da se nafati mraz i bez da raboti klimata, tamu se neophodni, ama ovde vo Makedonija i ne se neophodni, no ako vece gi ima se dobrodojdeni. Deka ce ve spasat od cesti defrosti e NEBULOZA.
Inace kvalitetnite klimi so dobro organiziran defrost i NEMAAT potreba od vakvi greaci.

Кас давам ракија, може и некоја собиранка да се направи од форумов ама ме стра да не се испотепате.Posluzi meze i rakija ce dojdam pa natenane ce ti objasnam .....
Zosto ako e so greaci e deklarirana samo do -15 stepeni.-ne e logicno deka odma ke se pofalat deka e do -20 do -25stepeni.Интересна Мидеа 24ка за тие што планираат да згреат една поголема просторија или 2-3 помали поврзани од вкупно 40-60м2 зависи од изолацијата и прозорите...
Гледам кај нас цената е дури и најповолна, во секој случај слична со цената во соседството, како и цените на Хаиер што се слични, за разлика од цените на Дајкин, Фуџитсу, Тошиби итн кои кај нас се поскапи од 20-50% односно имаат крајно нереална цена ! Сите видовме на претходните страници линк од форум од соседството дека Daikin FTX50GV кошта само 750 ЕУР а кај нас е цели 64.000 ден ! Да не ги спомнувам тек Фуџитсата LFC, LTC...
Вака од прва ако не 100% тогаш тука некаде личи дека оваа Midea е основата за Vivax Z Design (AEZI), но гледам една разлика ! Овој Вивакс за разлика од R design (AERI) НЕМА грејачи а Мидеава ИМА !
Прегледај го приврзокот 184897
Прегледај го приврзокот 184898
Прегледај го приврзокот 184899
Прегледај го приврзокот 184900
Еве ги спецификациите !
Прегледај го приврзокот 184901
И еве споредба со Виваксот кој кошта на рамно 46.490 ден !
Прегледај го приврзокот 184902
за кој никаде не пишува дека има грејачи (за разлика од АЕРИ) иако сите други спецификации, тежини, димензии, моќност изгледаат исти со Мидеата
...
https://www.vivax.com/hr/vivax-z-design-serija-762kw-acp-24ch70aezi.aspx?q=1-110-0-1
Dali ovaa MIDEA ima EUROVENT sertifikat?Интересна Мидеа 24ка за тие што планираат да згреат една поголема просторија или 2-3 помали поврзани од вкупно 40-60м2 зависи од изолацијата и прозорите...
Гледам кај нас цената е дури и најповолна, во секој случај слична со цената во соседството, како и цените на Хаиер што се слични, за разлика од цените на Дајкин, Фуџитсу, Тошиби итн кои кај нас се поскапи од 20-50% односно имаат крајно нереална цена ! Сите видовме на претходните страници линк од форум од соседството дека Daikin FTX50GV кошта само 750 ЕУР а кај нас е цели 64.000 ден ! Да не ги спомнувам тек Фуџитсата LFC, LTC...
Вака од прва ако не 100% тогаш тука некаде личи дека оваа Midea е основата за Vivax Z Design (AEZI), но гледам една разлика ! Овој Вивакс за разлика од R design (AERI) НЕМА грејачи а Мидеава ИМА !
Прегледај го приврзокот 184897
Прегледај го приврзокот 184898
Прегледај го приврзокот 184899
Прегледај го приврзокот 184900
Еве ги спецификациите !
Прегледај го приврзокот 184901
И еве споредба со Виваксот кој кошта на рамно 46.490 ден !
Прегледај го приврзокот 184902
за кој никаде не пишува дека има грејачи (за разлика од АЕРИ) иако сите други спецификации, тежини, димензии, моќност изгледаат исти со Мидеата
...
https://www.vivax.com/hr/vivax-z-design-serija-762kw-acp-24ch70aezi.aspx?q=1-110-0-1
Mozno e da e ujdurma, kinezite i ne se za veruvanje. Ima edno cudo audio uredi made in PRC so deklarirana snaga of 1000W , em slusas muzika em se grees.,....@tzlatko vidi kaj mideava koja najverojatno e na kapilara stoi minimum imput 240-260w na ladenje greenje .Mozno e da ima tolkav min ako e so kapilara. Kaj site vivkasi se povtoruva ovaj slucaj
Стварно мислиш(мислите) дека поради Какгана ги намилија климте во Грее?! Па ако е така од кога требаше да ги намалат цените во Хидросет?! Жалам пријател ама најверојатно форумот нема врска со намлувањето, мислиш(мислите) ли дека со тоа што @Forall ја откри Тундрата и нејзиниот еуровент (како Колимбо кога ја откри Америка)од Греемак се замислија и рекоа дај да продадеме се што имаме на залиха оти отидовме Јабана..Па видете ги само првите постиви на Форал човекот ги има сите можни електрични грејни тела дома од маслени радијатори до Тајфун, вика дека клими не се решение во преодниот период, има две клими кои ги користи на максимум и затоа вика дека трошат многу и мисли на сите клими а не само на неговите, уште тогаш влегува во кавга со одредени членови сакајки да го каже тоа што тој мисли дека е точно, нема ни збор од Грее дека не чинеле..Потоа открива некоја лоби група за Грее влегува во расправија со истата, а кога ја открива Тундрата станува многу поодбивен од тие што сака да ги нападне - навреди..Во исто време ги надминува со навреди тие истите за кои вика дека имале еден профил, неговиот профил вреди за сите три...Posle komentarive i poplakite tuka na forumov za gree ke pocnat bez pari da gi davaat ili plati 1 zemi 2.)