@Forall sega na sto se grees bidejki si ja prodal klimata?Na druga klima na peleti ,na termo,temava e najekonomicno greenje ako si nasol podobro spodeli bas bi sakal da znam so sto odrzuvas 26 stepeni.
РАзбирам дека не може секој се да чита и памти !
Иако си кажав и сметки за струја неколкупати...
Се греам на 2 инвертера 5.5 KW во изолиран стан од 100м2. Платив 6500 ден за Окт, 8600 ден за Ное и 8500 ден за Дек ама за нецел месец, точно 28 дена...
Едната клима е дење 25-27 грубо а најчесто на 26 , ноќе 23-25 а најчесто на 24.
Другата клима е во ходник и дење е поставена 22-24, најчесто на 23 а ноќе 20-23 а најчесто на 22 Ц.[DOUBLEPOST=1516872512][/DOUBLEPOST]
Класичен трол, не заслужуваш да влегувам во дискусија со тебе воопшто. А стиснеш на тастатура, тролаш.
Ете одма потврда на моите ставови. Не ми се лути мене...Твојот Вивакс е Грее, така ? Ти си субјективен , исто ко и јас исто ко и сите. Затоа секој со 2гр мозок си бара Еуровент ! За да не мора да бара субјективни мислења од типови „мојот е најголем“...
Ама на жалост Грее нема Еуровент

, така да, ќе мора да му верувате на збор на Г-н Стрелец

(кој оксиморон, да му веруваш на Стрелец

) и на веселата дружина IP клоновите ! Но размислете добро кој лаже, јас , т.е не јас туку Еуровент или тие !? Што ви стои пологично ? На кого би се кладеле за свои пари ?