... пријавуваат проблеми и со докази...
...Стрелец е уствари Горан, директор во Грее..дека тој ќе изѕидал две идентични соби и ќе свикал и новинари и докажел пред сите дека Грее се одлично и економично греат...
...интересно запазување ми остана...
Koi dokazi be druze sve sami insinuacii i slikcinja skrinsotcinja i videvca nikakvi! Da se razbereme site smartfoni so kameri, site gore dole se snaogjaat so internet youtube etc besplaten mediumski prostor unlimited i ako ne daj Bog imam problem a firmata ne mi se odzvala ili pokusavale da mi prodadat muda za bubrezi ne dva saata video, tuku tv serial sekoja nedela ke snimam so problematicnata klima i Vasko Eftov so provokativna naracija ke go platam da gi komentira negativnostite ili narodski i sekako figurativno kazano krv ke im se napijam na site forumi od Vardara pa do Triglava..
Strelec ako saka i gazda neka e so toa bi ne tangiralo tolku mnogu na temava..i mene nekad me nervira koga go tupi za Gree ama toa ne znaci deka sekoj dojdenec na temava treba da mu pleska so mu prdne i koga mu prdne i da se zaborava kolku spodeluva objasnuva postira i educira, si pomislil li nekad kolkav obem na rabota trud i vreme potrosil za da skocka i servira na gotovo i tebe i mene i na site ostanati konkretni tehnicki informacii od koi site ucime, ponajveke onie sto go kritikuvaat u sekoja prilika a od nego brza mate(klima)tika naucija i stanaa eksperti..I od Zlatko sekako
Za sobive zidanjevo dokazuvanjevo pricava ako se puval pa ne ispolnil zasluzuva kritika ama pa so ne gi spomnes i drugive firmi so prodavaat klimi vo mk kaj se oni so inicijativa za bilo sto?? Zimi Ics reklama malce nesto so vidovme za popustot od 10% i za Althermata i subvencijata so idese po mediumi drugo nikad nisto nikade! Si sedat so monopolite i so jakite marzi si cekaat gotova para da uplatis da naracaat da isporacaat i da si nakrivat kapa, plus moe mislenje mozebi e i subjektivno ama ako Gree napravi takva fama ko ova sto go spomna so dokazuvanjeto i digne prasina i interes sigurno ke isprofitiraat i ovie gotovanive so gi spomnav so pricata "ako Gree greje taka zamisli mitsa-fuji-etc kako great) i bez prst da mrdnat ke si prodaat na 20-30% na doprenive od famata ako ne i na poveke zasto toa site sto se bavat so marketing go znaat toj efekt!
Za kraj bi ti kazal deka da funkcionirase i da se cenese izrekata: "Ne mi kazuvaj koj si tuku pokazi mi sto mozes (znaes)" situacijata na temava pa se do onaa vo drzavava ke bea daleku podobri..

..... АЦ1 и АЦ2 Мираи и Авант ги ставиле таму у
....град-село со 19.000 жители....сигурно тука нашле голема резерва на интелект и инжењери за пумпиве