Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da licno sum videl I sum se uveril I pram sporedba so klimava so ja imam. Eve eden primer imam bliski rodnini koisto imaat carrier xpower gold 3.5kv I bev I jas resen da kupam takva klima ama od sporedbata po specifikacii se odluciv za amberot. Znaci carrierot ima toshiba twin rotary compresor I zadovolni se rodninite od potrosuvacka I greenje no jas koga ke pojdam se osejkam potoplo doma na ista zadadena temperatura I od ona so go imam zabelezano e deka carrierot duva poladen vozduh otkolku kaj amberot. Znaci moe mislenje e deka carrierot na odrzuvanje raboti so min potrosuvacka so toa sto duva mlak nakaj laden vozduh sto redok slucaj kaj amberot no zatoa ima pogolema potrosuvacka. Druze jas licno ne bi sakal takov izduv mlak pa makar I da trosi malce. Sekako deka zvucno ime koesto se ima dokazano bi bil podobar izbor za povejke korisnici.Si videl li Toshiba kako raboti ili tuka prikazni sto ti raskazuvaat, duri elektronika spomnuvas.
Aj da vidam iskreno da kazes tvoi iskustva od Toshiba.
Hahahahahah, kakva manipulacija, golemiot autoritet na IT forumot neke da priznae tuka za da ne go izblamirame tamu.Избегнувањето на конкретното прашање претпоставувам е потврдено, клима од 50.000 да нема cold air prevention, или ако превенција на ладен воздух е шибање на 30 секунди ладен воздух додека прави дифрост не знам што понатаму.
Како сакате сфатете го митологијата како бла бла, бел треба да биде, изменувачот, зелен, плав црвен, едноставно прави често на 30 минути ако температурата е на повисоко и на час време на оддржување на 90% измерена влажност надвор.
FH то кај мене во големата просторија во рок од 6 часа додека бев дома на толкава влажност се молев да направи бар 1 дифрост за да се осеќам подобро дека немам заебано некој со Амберот, но за жал, ниту еден.
Се е напишано и споделено на it форумот.
Сигурно со постовиве немам намера да ја уништам мојата, каква таква долгогодишна репутација на it форумот.
Кој како сака нека сфати.
Останете поздравени.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako go pogodi samo deka ke ja svie opaskata i ke go snema.Fala @rusrus ete resenie za Vlavot.....sea ke svie opaskata i ke go snema
Se borele u sumata partizani i germanci dosol sumarot i gi izbrkal.. sumarot=moderator
Ti druze Vlah ne prizna nisto za autofanot na fh-to iako i vo privatna poraka i na forumot te prasuvav tuku go spomna koga go resi veke problemot so svojot "patent" (za koj btw imas bravo od mene)..Taka da ne se prai tolku "posten" za priznavanjeto..
A sto e tice alarmov za Amberov posto si meraklija na videa i tvrdis deka pravi defrost na 15min bidi fraer i dokazi go svoeto tvrdenje., neka snima drugar ti vnatre ti snimaj nadvor real time po pola saat taman dva defrosta ke ima i ke go dotepas i Strelec i Gree i Amber lesno i ednostavno bez trista posta ovde i na drugiot forum..
Друже, ако веќе...
Немаше (не се помири не трипај), ама ако у мене ми иде у прилог тоа, сакам неразврски.Имаше разврска, и тоа што ништо не се деси е разврска, т.е он сфати дека треба да тера даље што и отпочеток му беше јасно.
Субјективно е другово, мене ми е тотално антипатичен, за фраер да не збориме, мислам дека нема ни поминато покрај нив.![]()
Znaci ne si videl Toshiba kako raboti.Da licno sum videl I sum se uveril I pram sporedba so klimava so ja imam. Eve eden primer imam bliski rodnini koisto imaat carrier xpower gold 3.5kv I bev I jas resen da kupam takva klima ama od sporedbata po specifikacii se odluciv za amberot. Znaci carrierot ima toshiba twin rotary compresor I zadovolni se rodninite od potrosuvacka I greenje no jas koga ke pojdam se osejkam potoplo doma na ista zadadena temperatura I od ona so go imam zabelezano e deka carrierot duva poladen vozduh otkolku kaj amberot. Znaci moe mislenje e deka carrierot na odrzuvanje raboti so min potrosuvacka so toa sto duva mlak nakaj laden vozduh sto redok slucaj kaj amberot no zatoa ima pogolema potrosuvacka. Druze jas licno ne bi sakal takov izduv mlak pa makar I da trosi malce. Sekako deka zvucno ime koesto se ima dokazano bi bil podobar izbor za povejke korisnici.
Ti mozish za tvojata klima da kazuvash dal raboti kako on-off klima a ne za amberot moj ko ne si videl. Imam on-off klima Galanz postavena kaj mojte roditeli koi mn retko ja koristat I znam kako raboti taa. Pa druze be mozi ti posakuvash toshiba I slobodno mozi da si ja kupish I drug bilo koj saka kakva saka neka si kupuva ama bash ich ne mi e gajle, jas si dobiv super klima za parite so gi plativ I sum zadovolen.Edinstveno so planiram na prolet da napravam e da postavam na tavanot izolacija so kamena volna. I ovde na temava treba povejke da mu se objasni na novite clenovi I tie so planiraat da kupat klima e toa da vlozat prvicno vo izolacija zasto toa e najbitno nesto. Jas prethodno se greev vo istiot prostor so alfaplam kamin ama vo prostorot nemase postaveno izolacija od stiropol samo pvc dograma I znam kolku bese tesko da se zgrees I to kolku mn drva trosok pravev. Znaci za sekoj koj saka da kupi klima prethodno neka si obrni vnimanie kakva izolacija ima zosto toa so go pisuva za klimite deka bi greele tolku kvadratura toa e smetano vo najidealni uslovi so najdobra izolacija.Znaci ne si videl Toshiba kako raboti.
Amberot e po tebe najdobar izgleda posto raboti kako on-off klima, trosi mnogu i duva toplo koga duva. Toa e opis na bilo koja on-off klima. Ako sakas inverter kupi si toshiba suzumi i posle moze da diskutirame.
Jas imam Toshiba i ja koristam 4-ta zima, kuka so obicna fasada, drveni prozori, pa i vo ovie uslovi za cela sezona klimata trosi 100 evra. Super e ako i ti si zadovolen od tvojata, samo ne si kompetenten da komentiras nesto za koe pojma nemas, a kamoli pa elektronika. Za vakva zima ko ovaa nema ni tolku da potrosi.Ti mozish za tvojata klima da kazuvash dal raboti kako on-off klima a ne za amberot moj ko ne si videl. Imam on-off klima Galanz postavena kaj mojte roditeli koi mn retko ja koristat I znam kako raboti taa. Pa druze be mozi ti posakuvash toshiba I slobodno mozi da si ja kupish I drug bilo koj saka kakva saka neka si kupuva ama bash ich ne mi e gajle, jas si dobiv super klima za parite so gi plativ I sum zadovolen.Edinstveno so planiram na prolet da napravam e da postavam na tavanot izolacija so kamena volna. I ovde na temava treba povejke da mu se objasni na novite clenovi I tie so planiraat da kupat klima e toa da vlozat prvicno vo izolacija zasto toa e najbitno nesto. Jas prethodno se greev vo istiot prostor so alfaplam kamin ama vo prostorot nemase postaveno izolacija od stiropol samo pvc dograma I znam kolku bese tesko da se zgrees I to kolku mn drva trosok pravev. Znaci za sekoj koj saka da kupi klima prethodno neka si obrni vnimanie kakva izolacija ima zosto toa so go pisuva za klimite deka bi greele tolku kvadratura toa e smetano vo najidealni uslovi so najdobra izolacija.
Bravo za tebe so tvojata klima jas barem sum objektiven ako ne sum kompetenten ko tebe, ama sepak dosta se razbiram od elektronika ako ne tolku od klimi. Neka trosi pojke od tvojata bar jas sum stoplen ko so treba I ne se tutkam ko pingvin I voopsto ne ja stedam. Ke dojdi I pojaka zima pa ke vidime I ke prajme muabet.Jas imam Toshiba i ja koristam 4-ta zima, kuka so obicna fasada, drveni prozori, pa i vo ovie uslovi za cela sezona klimata trosi 100 evra. Super e ako i ti si zadovolen od tvojata, samo ne si kompetenten da komentiras nesto za koe pojma nemas, a kamoli pa elektronika. Za vakva zima ko ovaa nema ni tolku da potrosi.
iako cisto sumnjam deka ima nekakov problem.....zosto da imase nekoj ke prijavel .....a takov vidis Njama