Hahahahahah, kakva manipulacija, golemiot autoritet na IT forumot neke da priznae tuka za da ne go izblamirame tamu.Избегнувањето на конкретното прашање претпоставувам е потврдено, клима од 50.000 да нема cold air prevention, или ако превенција на ладен воздух е шибање на 30 секунди ладен воздух додека прави дифрост не знам што понатаму.
Како сакате сфатете го митологијата како бла бла, бел треба да биде, изменувачот, зелен, плав црвен, едноставно прави често на 30 минути ако температурата е на повисоко и на час време на оддржување на 90% измерена влажност надвор.
FH то кај мене во големата просторија во рок од 6 часа додека бев дома на толкава влажност се молев да направи бар 1 дифрост за да се осеќам подобро дека немам заебано некој со Амберот, но за жал, ниту еден.
Се е напишано и споделено на it форумот.
Сигурно со постовиве немам намера да ја уништам мојата, каква таква долгогодишна репутација на it форумот.
Кој како сака нека сфати.
Останете поздравени.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neke ni da snimi i prikaze. Ajde ne se sekiraj, kazi mu na prijaatelceto deka ke dojdat od GREE da proverat i da snimat.[DOUBLEPOST=1515794746][/DOUBLEPOST]
Kako go pogodi samo deka ke ja svie opaskata i ke go snema.Fala @rusrus ete resenie za Vlavot.....sea ke svie opaskata i ke go snema
Sega se vide koj e manipulatorot. Bravo za Strelec.