Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ги одблокираат онак и кано и ако имаат желба нека почне било кој од нив да објасни од почеток што и како за кано системот.

Вака значи сега, еве да не биде дека правиме нешто зад затворени врати - јавно ќе ги повикам @Strelec @Gree info & @Sv B да ми објаснат зошто изминатава недела се логирани сите тројца од една иста IP адреса.

Одлично прашање.

Moze da ima koristenje na ista IP adresa samo pomegu Gree Info i SvB, koi koiristat vo odreden vremenski period od denot ista wi-fi konekcija.
Vo drug vremenski period e mozno da ima koristenje na ista IP adresa pomegu Gree Info i Strelec, zatoa sto koristat ista wi-fi konekcija.
So strelec nemame nikogas moznost da bideme na ista IP adresa, zatoa sto ne se ni poznavame, osven od forumov.

Овде неко меѓу нама није наш. Баш ме интересира кој во случајов лаже. Дали модераторов:
Вака значи сега, еве да не биде дека правиме нешто зад затворени врати - јавно ќе ги повикам @Strelec @Gree info & @Sv B да ми објаснат зошто изминатава недела се логирани сите тројца од една иста IP адреса.
дали Sv B
So strelec nemame nikogas moznost da bideme na ista IP adresa, zatoa sto ne se ni poznavame, osven od forumov.

Јавно да се извинат манипулаторите на нас чесните членови на форумов а посебно на оние на кои им нанесоа штета со лажно наведување, дури ако се доблесни нека им понудат дури и соодветен уред под соодветни и прифатливи услови секако со договор со оштетените, нека одморат некој ден од форумов но мој предлог би било да не се банираат трајно за да може да си контрираат со некои евентуални нови манипилатори.

Се надевам ова ќе се пренесе и на другите форуми во кои дискутираат и се расправаат истите овие ликови.

Ех да, ако може и @Gree info да објасне зошто со @Strelec во различни временски периоди имаат иста IP адреса? И дали @Strelec е вработен вo Грее пошто еве во различни периоди од денот може да биделе на иста мрежа.

Друштво, пред се админи и модератори!
Ова не е тема Чек дис аут или фан клуб Маџари Солидарност , па влезеш зачистиш се подереш малку и до наредниот месец!
Овде со исклучок на 2-3 помлади редовни членови и некои случајни посетители, другото се се сериозни ( опет исклучок кланот) учесници во дискусиите!
Втор многу важен момент што форумов е извор на информации при за наши прилики охохо инвестиции. Луѓе се решаваат да купат одреден модел на клима , врз основа на совети од овде. Ќе признаете 500-1000 евра не се мали пари.
Од тие причини апелирам до вас, да посветите троа повеќе внимание на овој форум. Пожелно е да го модерира човек кој е упатен во проблематиката. Ако нема таков , Пеја и Фросе се барем смирени и правични.Да се надеваме дека ќе се оправи работата!

Jas ne sum i nikogas ne sum bil manipulator, i od taa pricina nemam potreba da se izvinuvam na nikogo.
Toa sto moderatorot prasa, odgovoriv cesno i iskreno.
Ako na nekoj ne mu se dopaga, ima na koj mu se dopaga.

Ве молам воздржете се од коментари надвор од темата, наскоро модераторите ќе се произнесат за казните на гореповиканите, моментално работат на случајот.
Секој следен офтопик ќе биде избришан.
Благодариме на разбирањето

Луѓе, ајде вака сега, не е ова агенција за заштита на потрошувачи па ние тука истраги да водиме кој кого заебал. Форум е, сите самите одлучуваме на кого ќе веруваме кога ни даваат совет при купување или кога имаме проблем. Има тема за купување автомобили каде што сите си форсираат модели на коли како што си ги возат па еве мене на пример никад не би ми текнало да купам Алфа Ромео. Ние гледаме да нема навреди, офтопик и дупли јузери.

@Sv B и @Strelec да ми пишат објаснување по ПП дека се различен човек штом овој грее инфо е од фирмата, вие другите продолжете со дискусиите и пак ќе напоменам, ако видите дека некој лаже според вас, има људски начини да го деаргументирате, навреди на сите ќе ви донесат санкции.

Постов не бара реплика, продолжете.

@Strelec ниту сега не е на иста ИП адреса со GreeInfo ili SVB....тоа и @Ilumious ке ви го потврди.
А и да бил на иста ИП незначи дека сум бил и на ист компјутер.
Ја сум член тука од 2006та, додека другите 2 со кои ме спојувате се од 2015/2017, па како пред 2015та не сме имале иста ИП ?
Ако сум имал иста ИП адреса со некого незначи дека и сум пишувал под други псведоними или никови, нешто што разни амеби сакаат да ми го накачат.
А за проверки по ИП адреси тука има уште еден куп кој треба да се проверат...почнете со @Klima ured

@Strelec ниту сега не е на иста ИП адреса со GreeInfo ili SVB....тоа и @Ilumious ке ви го потврди.
А и да бил на иста ИП незначи дека сум бил и на ист компјутер.
Ја сум член тука од 2006та, додека другите 2 со кои ме спојувате се од 2015/2017, па како пред 2015та не сме имале иста ИП ?
Ако сум имал иста ИП адреса со некого незначи дека и сум пишувал под други псведоними или никови, нешто што разни амеби сакаат да ми го накачат.
А за проверки по ИП адреси тука има уште еден куп кој треба да се проверат...почнете со @Klima ured
Има докази дека неделава со грее инфо сте делеле иста ИП, како може од 100,000 активни члена баш со него да имаш коинциденција? Ако имате исто работно место во ред, признај си, не е тоа прекршок зошто и мојот колега е на форумов па не сме банирани, ама не продавајте мајмунлаци тука.

Луѓе, ајде вака сега, не е ова агенција за заштита на потрошувачи па ние тука истраги да водиме кој кого заебал. Форум е, сите самите одлучуваме на кого ќе веруваме кога ни даваат совет при купување или кога имаме проблем.
да во право си, не сме агенција за заштита на потрошувачите но со сите сили ќе се борам за заштита моја и на членовите на овој форум, од лажни преставувања на уреди и наведувања од поединци или групи!
како пр. ќе го наведам моето разубедување со еден наш член кој е и онлајн продавач на една многу фалена марка на уреди тука на форумов,
јас не сум во можност да купам одма но во догледно време планирам да купам клима, и по читањето тука фаворит ми стана грее не за друго туку највеќе поради долгата 10 год. гаранција , која била условена со годишни сервиси и доплати а на страната не е никаде истото наведено.
а бидејќи нема физичка продавница во мојот град ќе ја порачав и платев онлајн.
но благодарејќи на @Vanlok почна да се одмотува клопчето и да подистражам малку околу ова, и со принт скринови му докажав и на продавачот кој е наш член и на останатите дека лажно не наведува на погрешна одлука,
секако не на секој гаранцијата му е пресудна но мене ми беше (уредот може и е добар - тоа го тврдат членови од тука што го користат но начинот на однесување според мене не е).
затоа подоцна замолив да ги сликаат и споделат гаранциите оние што сакаат да ги видиме јавно и да знаеме на што сме.
и за крај ќе ја спомнам онаа народната ,, сто пати кажана лага на крај се прифаќа како вистина"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom