Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku sto te razbrav kano e i za ladenje ?Од искуство.
Какво ладење, кано е класично парно со итар и несекојдневен извор на топлина.
Другар, види, прочитај. http://kanosistemi.com.mkKolku sto te razbrav kano e i za ladenje ?
Fala na odgovorot pozz
Вака значи сега, еве да не биде дека правиме нешто зад затворени врати - јавно ќе ги повикам @Strelec @Gree info & @Sv B да ми објаснат зошто изминатава недела се логирани сите тројца од една иста IP адреса.
Moze da ima koristenje na ista IP adresa samo pomegu Gree Info i SvB, koi koiristat vo odreden vremenski period od denot ista wi-fi konekcija.
Vo drug vremenski period e mozno da ima koristenje na ista IP adresa pomegu Gree Info i Strelec, zatoa sto koristat ista wi-fi konekcija.
So strelec nemame nikogas moznost da bideme na ista IP adresa, zatoa sto ne se ni poznavame, osven od forumov.
дали Sv BВака значи сега, еве да не биде дека правиме нешто зад затворени врати - јавно ќе ги повикам @Strelec @Gree info & @Sv B да ми објаснат зошто изминатава недела се логирани сите тројца од една иста IP адреса.
So strelec nemame nikogas moznost da bideme na ista IP adresa, zatoa sto ne se ni poznavame, osven od forumov.
Има докази дека неделава со грее инфо сте делеле иста ИП, како може од 100,000 активни члена баш со него да имаш коинциденција? Ако имате исто работно место во ред, признај си, не е тоа прекршок зошто и мојот колега е на форумов па не сме банирани, ама не продавајте мајмунлаци тука.@Strelec ниту сега не е на иста ИП адреса со GreeInfo ili SVB....тоа и @Ilumious ке ви го потврди.
А и да бил на иста ИП незначи дека сум бил и на ист компјутер.
Ја сум член тука од 2006та, додека другите 2 со кои ме спојувате се од 2015/2017, па како пред 2015та не сме имале иста ИП ?
Ако сум имал иста ИП адреса со некого незначи дека и сум пишувал под други псведоними или никови, нешто што разни амеби сакаат да ми го накачат.
А за проверки по ИП адреси тука има уште еден куп кој треба да се проверат...почнете со @Klima ured
да во право си, не сме агенција за заштита на потрошувачите но со сите сили ќе се борам за заштита моја и на членовите на овој форум, од лажни преставувања на уреди и наведувања од поединци или групи!Луѓе, ајде вака сега, не е ова агенција за заштита на потрошувачи па ние тука истраги да водиме кој кого заебал. Форум е, сите самите одлучуваме на кого ќе веруваме кога ни даваат совет при купување или кога имаме проблем.