- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Da znaes deka ke te zgree i na-20 stepeniGree 10 god garancijata mi e stura mnogu ne znam
Kupiv Toshiba suzumi plus 16ka za greenje 35 m2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da znaes deka ke te zgree i na-20 stepeniGree 10 god garancijata mi e stura mnogu ne znam
Kupiv Toshiba suzumi plus 16ka za greenje 35 m2
Batka alal da ti e na logikata, ti sigurno kvantna fizika studiras.Абе луге калолифер што е со греач и вентилатор постави го во ладна птосторија и тој ке дува млако а не па климатизер чиста физика(логика бе батка).
Не го прашуваат, сам дели совети... наместо тебе ваков златен познавач, да те прашуваат за совети.
Остај ги бе Климе, они не те заслужуваат! ; - ) )
Zloben si...... ...не те заслужуваат! ; - ) )
Jas zarazlika od @Strelec ne sum pristrasen na nitu eden brent i nikogo ne vregam... наместо тебе ваков златен познавач, да те прашуваат за совети.
Остај ги бе Климе, они не те заслужуваат! ; - ) )
во оригиналот Зазу е Рован Аткинсон па ајде и сега британски комичар да стават само што Џон Оливер е далеку од Мр.Бин. Цела среќа Муфаса шо не го сменија.Доволно ми беше да ја видам курвана Бијонсе, и антипатичниот Џон Оливер... едни од личностите што неможам да ги смислам, и баш тие ќе се појават во најновиот cash grab на Дизни.
Едино бел бумбар имаат за Дарт Вејдер што го вратија, али која е поентата да викаш нови глумци кога едно 90% од оргиналниот се живи? Само луѓето што го позајмија гласот на Рафики и Сираби се починати...
Бем ти и Холивуд, и Дизни, и све либерално што шета таму да ти најебем
Не знам како не го разбираат ова.Вака сега пред 2 години соба од 18 квадрати висина на таван 2,8м со слаба изолација не беше греана од почетокот на зимата и некаде јануари месец... го запалив каминот на дрва кој е 10kw и му требаше 2 дена континуирано да работи за да во собата стане пријатна температура од 24 25 степени .
BRENT ? Brent Pit i Anzelina Zoli ?Jas zarazlika od @Strelec ne sum pristrasen na nitu eden brent i nikogo ne vregam![]()
Ti sto gi upotrebuvas navredite ne mi gi prepisuvaj na meneBRENT ? Brent Pit i Anzelina Zoli ?
Druze, ti si navreda na inteligencija za cela tema...
Со среќа да се топли, и малку да троши...Drugari aj malku na povedri temi ja zateravme so raspravii.
Inace denes mi ja montiraa klimata Daikin ftx 50 gv. Do sega sum nemal nikakva klima, go procitav cel forum i da spodelam impresii.