- Член од
- 5 јануари 2010
- Мислења
- 195
- Поени од реакции
- 154
A be nekako ekspertive za gree tivki, da pomognat na covekot problem ima !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно е некоја грешка на корисникот, ГРЕЕ се најдобрите клими на светот а и нема што да му ја мисли на страната пишува дека уредот е под гаранција во наредни 10год.A be nekako ekspertive za gree tivki, da pomognat na covekot problem ima !!!
https://forum.kajgana.com/search/54322060/?q=baferi&t=post&o=date&c[thread]=39011I mene ne mi stavia baferi koga mi ja montiraa klimata. Za sto sluzat potocno baferite? I dali ke treba i jas da stavam ?
Без навреди, може да не се сложуваме но да зачуваме основно ниво на култура при комуникацијава!Koga nekoj ke predlozi drug brent na klima site necinat samo gree cini kade e sega @Strelec da go objasni problemot neka ne bega kako glusec od macka
Nekoj koga e spremen da fali eden brend treba da bide spremen i koga nekoj kese pozali od toj brend da pomogne na problemotБез навреди, може да не се сложуваме но да зачуваме основно ниво на култура при комуникацијава!
Прегледај го приврзокот 179681
Hansol LCLH do -20, Sanyo Twin-Rotary kompresor
Model: GWH12TB-S3DNA1D/O + GWH12TB-S3DNA2D/I (LCLH, WiFI)
Product Code. CB411003004
Fan Speed m3h 750/650/580/520/470/420/350
Грејна моќ 4000(600~5000)W
3,5KW na -10, SCOP 4,7
Cena 39.990den
Прегледај го приврзокот 179682Прегледај го приврзокот 179683
Нешто дефинитивно не е во ред... Само дефинирај што е „млако“ за тебе, треба да имаш едно 50-тина(+) степени топлина на воздухот на издувот. Измери со било каков мерач за топлина, залепи го со селотејп на издувот едно 10 минути и провери па пиши ни овде што темп. си добил.Kako sto mozes da vidish na slikata klimata e pushtena na greenje. Mozno e monterite da ne ja namestile kako so treba pa za da duva mlak vozduh?
Сигурно е некоја грешка на корисникот, ГРЕЕ се најдобрите клими на светот а и нема што да му ја мисли на страната пишува дека уредот е под гаранција во наредни 10год.
ДОПОЛНИТЕЛНО АКО УРЕДОТ ПОКАЖЕ ДЕФЕК ВО РОК ОД 15 ДЕНА откога е купен МОЖЕШ ДА БАРАШ НОВ УРЕД ИЛИ ПАРИТЕ НАЗАД НЕ ПРИФАЌАЈ СЕРВИС
Mozebi e do nedovolno vakuniranje dali ja vakuniraa? Dokolku e vakumirana togas moze se raboti za nekoj defekt najubavo povikaj gi monterite da ja proverat klimata
Navakvo vreme treba bez problem da duva toplo vrelo barem mojata vivax duva toplo bes problem 57°C na izduv vadi