SpiderWeb
ја заменува титулата под името во вашите мислења.
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 632
- Поени од реакции
- 622
Есапот ти е арен само уште царина да си израчунаше нема лошо да ти биде [emoji2]
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
Договорено е на граница, не се секирај
Затоа земам од Грција.Две од овие клими се со еднореден изменувач или еквиваленти на клими што не се "јак бренд" како овие што си ги навел а со цена од околу 20.000 ден а имаат + WiFi
Една од овие која не е 845еу исто ке ти заврши работа за твојата квадратура и нема потреба да се испужиш за Митсубишито. Оваа во Србија е уште поефтина со редовна (реална) цена околу 450еу, кај нас истата е со цена од 700еу и произведена е во P.R.C.
За Битола најпаметно ти е нешто со греачи т.е бар до -20.
Од Тошиба има ли Daisekai 10ka во таа грчка продавница и дали знаеш цена за неа ?
Мираи13 може да се најде во Хрватска и за 475еу
А кај нас истата 650еу
Тој ми рече дека од Тошиба работат најмногу со Suzumi и Mirai, ама можи да се порачаат и други модели. Претпоставувам дека ќе ја земи од друга продавница и ќе си стави маржа, бидејќи за Митсубишито се јавуваше негде пред мене прашуваше цена некои математики праеше на дигитронот, ваљда од друга продавница ќе ја зема. А Тошибите ги имаше на лагер. Можам да прашам и за Suzumi 16ка... дали тоа би било паметно?
Не знам, надворешната единица ќе ми биде малку на завет (на балкон затворен од 3 страни), а и последните 5 години сме немале температури од -15 повеќе од 10 дена во просек, така да не знам дали да форсирам модели за пониски температури... уште се мислам. Митсубишито не е со еднореден изменувач?