- Член од
- 29 септември 2016
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
и сега тие gree ги бива или не?
грејат или само името го носат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и сега тие gree ги бива или не?
кажи за што ти треба и ќе ти дадеме одговор, лично мене ако ме прашаш ќе ти кажам дека се перфектни вложено добиено, кај мене надвор -12 внатре +23с. дневно 5-6кW струја троши, колку едно кафе да одиш да се напиеш[DOUBLEPOST=1484173851][/DOUBLEPOST]@goran0505 си приметил ли ти дефрост од 2 мин. на твојата 12-ка changeи сега тие gree ги бива или не?
кажи за што ти треба и ќе ти дадеме одговор, лично мене ако ме прашаш ќе ти кажам дека се перфектни вложено добиено, кај мене надвор -12 внатре +23с. дневно 5-6кW струја троши, колку едно кафе да одиш да се напиеш[DOUBLEPOST=1484173851][/DOUBLEPOST]@goran0505 си приметил ли ти дефрост од 2 мин. на твојата 12-ка change
кај тебе може има малку лед под надворешната, ама мојата се уште нема пуштено ни капка вода, а има направено 4-5 дефрости од по 2 мин. до сега, на дофат на рацете ми е и никогаш не сум ја видел влажна
и уште ова да те прашам, кога ја надминува зададената Т и се гаси дали прави дефрост ?
кај мене ДА и паузира до следното вклучување
Sve ubavo samo eden takov ured bi kostal skoro kako edna klima....ne gledas deka ni termometar od pazarce ne pokazuvaat ovie so skapive klimi sto im great dobro samo na Eurovent i na +7 ne pa logger od 200evra ili kolku e da pokaze nekoj na -15.Здраво и благодарност до сите за плодните дискусии на оваа тема, навистина има што да се научи. Мене би ми било од голема помош доколку некој што има инсталирано систем за логирање на потрошувачката на клима уредот ги има и ги сподели следниве информации - Потрошувачка на клима уредот во период од на пример 2-3 дена (може и повеќе) вклучително и датуми и локација за кои се однесуваат податоците за да може да ги поврзам со надворешната температура.
Поздрав
Што и фалеше на секс сцената во american honey, мене ептен јако ми беше сниман сексот во колатаЗошо секоја секс сцена мора да изгледа ко егзорцизам
#american honey momentalno i mnogu drugi
Sve ubavo samo eden takov ured bi kostal skoro kako edna klima....ne gledas deka ni termometar od pazarce ne pokazuvaat ovie so skapive klimi sto im great dobro samo na Eurovent i na +7 ne pa logger od 200evra ili kolku e da pokaze nekoj na -15.
Imas nekoj link da spodelis kolku kosta i kaj go ima ?
јас сум навлезен во втората половина, имам уште 45% за живеење15% или само 178 од 1188. Уште долго ќе живеам!![]()
Ne mislev na ovakov ured....ne sme se razbrale.Pa mislam deka ima i poeftini bidejki ne mora da e kojznae kolku precizen. Pred nekoj den naletav na ovoj : http://www.ebay.com/itm/Wireless-Ma...580810?hash=item5aeeb0308a:g:w9wAAOSwU-pXu7~G
Tolku pokani za da naprais uvid na klimite dobi,a ti baras monitoring od daleku da pravis. Strav lojze cuva ili nesto drugo e vo prasanje?Ne mislev na ovakov ured....ne sme se razbrale.
Ja mislev na ured koj ima internet logiranje i koe moze da go spodelis kako link pa site da moze vo bilo koe vreme da vidat kolku trosi uredot so plus dodatni informacii za Temperatura za sto se potrebni i dodatni temperaturni senzori.
Nesto kako ova dole na primer a uste podobro e da crta grafik vo realno vreme so potrossuvacka i tempearaturi primer na sekoi 5/10min da dava informacija.
![]()
Inace ovaa vecer mislam deka e najextremnata ili bolje receno najzaebanata do sega , momentalno e -15C so vlaznost od 40%, sto li ne ceka sabajle
Inace ovaa vecer mislam deka e najextremnata ili bolje receno najzaebanata do sega , momentalno e -15C so vlaznost od 40%, sto li ne ceka sabajle
ГОЛЕМ ПОПУСТ НА 3,5kw КЛИМА УРЕДИ!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!
*Hansol 3,5kw.........45.990
*Console 3,5kw...... 38.990
*Amber 3,5kw..........30.990
*Lomo LCLH 3,5kw..28.490
*Lomo Eco 3,5kw.....19.990
*Bee 3,5kw..............12.990