Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.gq.com/story/ryan-gosling-lost-terrence-malick-movie

As summer turned to fall in 2012, in the final months of President Obama’s first term in office, Ryan Gosling spent three months in Austin acting in a movie. In the normal course of events, you might have expected that movie to have appeared in theaters the following year.:pos: But when you make a movie with the celebrated auteur Terrence Malick, :lolzz:the normal course of events rarely applies. “There’s no one like him,” says Gosling. “He’s a master. The process that he works at is completely unique to him.”:cuc:

Секој ден отварам википедија за Weightless ама ни трага ни гласа ни трејлер нема искочено,ни постер НИШТО,за разлика од Knight of cups кога искочи трејлер Декември 2014 а премиерата беше Март 2016 1 година и 3 месеци на овој е обратно му остануват само 3 месеци што чисто сумњам дека ќе се случи.

the movie is called Weightless and will finally be released in March 2017, but when I mention this date to Gosling, he rolls his eyes:pos:

+Ќе направам уше еден уплоад на џумо за уше нешто многу јаки ствари поседува :icon_lol: треба цел филм да го уплоадирам клипов го имам од 1 ноември 2013 значи и филмот ми е глеан тоаш :giggle: нормално глеан у блуреј ас алвејс Gummo.1997.DVDRip.XviD-DiSSOLVE со оглед на тоа дека дотичниот се прави важен јас ќе ја продужам низата :kezec:Што е со тебе бе чоече се претвараш у Ачемуш (Backwards) ...

memento-gif.gif

Ха, пожар. Се осеќаше дека има нешто... дека е Нолан :D
@Хоуп те има во треилеров.
Ѕверот Том Харди глуми во филмов и само еднаш пократко од секунда се појави на трејлеров или трипам?

Ха, пожар. Се осеќаше дека има нешто... дека е Нолан :D
@Хоуп те има во треилеров.
Ѕверот Том Харди глуми во филмов и само еднаш пократко од секунда се појави на трејлеров или трипам?
Да бе, Том Харди, Марк Рајланс и копилето од Бетмен :D

Не знам зашто закажал филм у сред лето, надвор од секаква конкуренција за Оскар, или па ќе конкурира за следната година? :cautious: Или па води инат зашто Интерстелар му испадна и сеа нема `да игра` на Оскарите? :icon_mrgr:

@zzoranpetrovic
Tuka sporis ti za Gree deka imale vakvi onakvi kompresori razlicni oznaki zavisno od pazarot I slicno ne bile isti vo Nordic zemjite Gree klimite I ovie kaj nas gi forsiras Midea i Aux kako demek podobri ama kako sto gledam i Fucicu kaj vleznite modeli LLC I LMC e macka vo vreka. .

Zasto je LLCC, LMC macka vo vreka ? Kako ste vi to zakljucili ?
Midea je potpuno ista klasa kao i Gree .Pa to svi znaju.
Jedino sto vi pokusavate da manipulisete i prikazete da je slicna kao Daikin.
Midea saradjuje sa Toshiba pa svi znaju da Toshiba i Midea nisu istu.Midea klime su sasvim OK klime i slicne kao i Gree .[DOUBLEPOST=1481758002][/DOUBLEPOST]
@yamaha10 Ovoj Manipulantov,srbinot sto navodno "retko pisuva" po forumi e onoj Anon301xxx od elitemadzone, go smenil nikot

@Strelec , poceo si da pises holivudske romane.Mozda i film snimis ? Pocela paranoja kod tebe , opusti se vidis da ti ide prodaja, bice zarada i za tebe.
Sve si pomesao i imena i forume .Pocni malo da stices znanje iz prakse jer ti sa foruma sve pogresno protumacis a onda ja moram da te ispravljam i ucim.

Последно уредено:
Да бе, Том Харди, Марк Рајланс и копилето од Бетмен :D

Не знам зашто закажал филм у сред лето, надвор од секаква конкуренција за Оскар, или па ќе конкурира за следната година? :cautious: Или па води инат зашто Интерстелар му испадна и сеа нема `да игра` на Оскарите? :icon_mrgr:
Па освен ако не е самиот продуцент на филмот, како режисер не знам колкава улога би играл при изборот на датум за премиера. И освен ако не е авторски, инди филм, а не е. ;)
http://www.gq.com/story/ryan-gosling-lost-terrence-malick-movie

As summer turned to fall in 2012, in the final months of President Obama’s first term in office, Ryan Gosling spent three months in Austin acting in a movie. In the normal course of events, you might have expected that movie to have appeared in theaters the following year.:pos: But when you make a movie with the celebrated auteur Terrence Malick, :lolzz:the normal course of events rarely applies. “There’s no one like him,” says Gosling. “He’s a master. The process that he works at is completely unique to him.”:cuc:

Секој ден отварам википедија за Weightless ама ни трага ни гласа ни трејлер нема искочено,ни постер НИШТО,за разлика од Knight of cups кога искочи трејлер Декември 2014 а премиерата беше Март 2016 1 година и 3 месеци на овој е обратно му остануват само 3 месеци што чисто сумњам дека ќе се случи.

the movie is called Weightless and will finally be released in March 2017, but when I mention this date to Gosling, he rolls his eyes:pos:

+Ќе направам уше еден уплоад на џумо за уше нешто многу јаки ствари поседува :icon_lol: треба цел филм да го уплоадирам клипов го имам од 1 ноември 2013 значи и филмот ми е глеан тоаш :giggle: нормално глеан у блуреј ас алвејс Gummo.1997.DVDRip.XviD-DiSSOLVE со оглед на тоа дека дотичниот се прави важен јас ќе ја продужам низата :kezec:Што е со тебе бе чоече се претвараш у Ачемуш (Backwards) ...

memento-gif.gif
Нели секоја година правам листи со фаворити за Оскар според предвидувањата на некои сајтови. Првата таква ја направив во 2009 каде еден од филмовите кои беа спомнати како претенденти за Оскар беше и Tree of Life на Теренс Малик. Знаеш кога имаше премиера филмот? Во мај 2011. :pos:

Само да се јавам пошто не сум ни до средина а веќе урлам од милион емоции кои не можам да ги искажам никаде освен тука.

Ваква вожња уште првите 15 минути ниту еден филм досеа не ми направил.

American Honey..... погледните а само сцената, камерата, ок хемијата меѓу Шиа и Саша, одам да догледам, утре со целосни импресии..

this is such a fucking awesome dope movie

ух... не знам како ќе бидам уште скоро саат време, и тоа трае 2ч42мин...

Го глеав денес и Toni Erdmann.
Мислам дека ова е најдобрата комедија со години,
еј и тоа германска, немаше да верувам ова некој да ми го кажуваше пред година дена кога дознав за филмот. Сцената со забавата во станот :pos::pos::pos::pos:

а сеа...

Она што напишав синоќа на letter.
Врвови.
Најдобар за 2016.
American Honey, lads and gents.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

As I lay down in my bed with darkness all over my room and staring at this blank light page with my emotions going up and down, tearing myself up of what I have seen, with a joy that seems will never go down and that fking feeling you have when you've seen something unreal, something that u have not imagined that will be this good!

This is the best movie of 2016.

Even that passed just 10 minutes after I saw this art I am sure that this will be on the top. I have that Blue is the warmest color/Mommy feeling!

I've never seen a movie that wanted to last for another 163 minutes. Hands down to brilliant director Andrea Arnold that put this amazing story into nearly 3 hours. I think that everyone would like to see them again. I would re-watch this film right now again! I would watch this film even for a whole day! It's that good, my friends!

And the chemistry... oh god, and the sex between Shia and Sasha! She's such a revelation. Camera work, those shots, insects sound, amazing soundtrack, I cannot even handle everything right now because there are so much good things in this movie!

Го глеав денес и Toni Erdmann.
Мислам дека ова е најдобрата комедија со години,
еј и тоа германска, немаше да верувам ова некој да ми го кажуваше пред година дена кога дознав за филмот. Сцената со забавата во станот :pos::pos::pos::pos:

а сеа...

Она што напишав синоќа на letter.
Врвови.
Најдобар за 2016.
American Honey, lads and gents.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

As I lay down in my bed with darkness all over my room and staring at this blank light page with my emotions going up and down, tearing myself up of what I have seen, with a joy that seems will never go down and that fking feeling you have when you've seen something unreal, something that u have not imagined that will be this good!

This is the best movie of 2016.

Even that passed just 10 minutes after I saw this art I am sure that this will be on the top. I have that Blue is the warmest color/Mommy feeling!

I've never seen a movie that wanted to last for another 163 minutes. Hands down to brilliant director Andrea Arnold that put this amazing story into nearly 3 hours. I think that everyone would like to see them again. I would re-watch this film right now again! I would watch this film even for a whole day! It's that good, my friends!

And the chemistry... oh god, and the sex between Shia and Sasha! She's such a revelation. Camera work, those shots, insects sound, amazing soundtrack, I cannot even handle everything right now because there are so much good things in this movie!
Не знам кој мед или кој брцал у мед, али потполно се согласувам за Ердман. :D
Сцената со забавата во станот такоџе најјака. :D Посебно ко дојде шефот. :D

Не, озбилно, на Arrival на почетокот има една сцена од хеликоптер која во кино беше... не можам да опишам, спектакуларно.
Симнав дома CAM од филмот и ја пуштив сцената... и, да... овај речи го.

Само да се јавам пошто не сум ни до средина а веќе урлам од милион емоции кои не можам да ги искажам никаде освен тука.

Ваква вожња уште првите 15 минути ниту еден филм досеа не ми направил.

American Honey..... погледните а само сцената, камерата, ок хемијата меѓу Шиа и Саша, одам да догледам, утре со целосни импресии..

this is such a fucking awesome dope movie

ух... не знам како ќе бидам уште скоро саат време, и тоа трае 2ч42мин...

Одличен предлог е филмов, потсеќа на Victoria од лани во некои елементи.

8.5/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom