Hell or High Water, како може бе на толку просечен филм да му се оддава толкава важност? Баталете оскари и други награди се додека вакви филмови се номинираат а филмови од типот на Interstellar ги нема на ниедна листа.
БОЈКОТ!
БОЈКОТ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обавезно! Почеток на март.ќе има пак?![]()
Ваљда мислеше за Divines?Кај им е The Handmaiden за странски филм (а ставиле некој чиј наслов прв пат го слушам)
Ха, пожар. Се осеќаше дека има нешто... дека е Нолан
Да бе, Том Харди, Марк Рајланс и копилето од БетменХа, пожар. Се осеќаше дека има нешто... дека е Нолан
@Хоуп те има во треилеров.
Ѕверот Том Харди глуми во филмов и само еднаш пократко од секунда се појави на трејлеров или трипам?
Па освен ако не е самиот продуцент на филмот, како режисер не знам колкава улога би играл при изборот на датум за премиера. И освен ако не е авторски, инди филм, а не е.Да бе, Том Харди, Марк Рајланс и копилето од Бетмен
Не знам зашто закажал филм у сред лето, надвор од секаква конкуренција за Оскар, или па ќе конкурира за следната година?Или па води инат зашто Интерстелар му испадна и сеа нема `да игра` на Оскарите?
![]()
Нели секоја година правам листи со фаворити за Оскар според предвидувањата на некои сајтови. Првата таква ја направив во 2009 каде еден од филмовите кои беа спомнати како претенденти за Оскар беше и Tree of Life на Теренс Малик. Знаеш кога имаше премиера филмот? Во мај 2011.http://www.gq.com/story/ryan-gosling-lost-terrence-malick-movie
As summer turned to fall in 2012, in the final months of President Obama’s first term in office, Ryan Gosling spent three months in Austin acting in a movie. In the normal course of events, you might have expected that movie to have appeared in theaters the following year.But when you make a movie with the celebrated auteur Terrence Malick,
the normal course of events rarely applies. “There’s no one like him,” says Gosling. “He’s a master. The process that he works at is completely unique to him.”
Секој ден отварам википедија за Weightless ама ни трага ни гласа ни трејлер нема искочено,ни постер НИШТО,за разлика од Knight of cups кога искочи трејлер Декември 2014 а премиерата беше Март 2016 1 година и 3 месеци на овој е обратно му остануват само 3 месеци што чисто сумњам дека ќе се случи.
the movie is called Weightless and will finally be released in March 2017, but when I mention this date to Gosling, he rolls his eyes
+Ќе направам уше еден уплоад на џумо за уше нешто многу јаки ствари поседуватреба цел филм да го уплоадирам клипов го имам од 1 ноември 2013 значи и филмот ми е глеан тоаш
нормално глеан у блуреј ас алвејс Gummo.1997.DVDRip.XviD-DiSSOLVE со оглед на тоа дека дотичниот се прави важен јас ќе ја продужам низата
Што е со тебе бе чоече се претвараш у Ачемуш (Backwards) ...
![]()
Оцено за Rogue One, доста паѓаш. Очигледно ќе станува збор за 6.5-7 филм (само)
Ноооооооо...