Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам многу, значи буквално секоја година првиот викенд од Синедејс не сум во Скопје, тешко и утре на Патерсон, ќе ги гледам од понеделник ја овие најмејстрим што се...

се надевам брзо скринери од сите овие...

него го гледаше некој на браќата Дарден, Unknown Girl?

@vedar
Toa sto ednas prasuvase za plazmata na Gree Hansol - vsusnost hansolot ima dve plazmi edna pomala plazma and ion Generator od pozadi I napred filter plazma za fina prasina IMG-1478957657499-V.jpg IMG-1478956292336-V.jpg

Attachments

• DSC_0316.JPG
    DSC_0316.JPG
    532,1 KB · Прегледи: 23
  • IMG-1478956352776-V.jpg
    IMG-1478956352776-V.jpg
    972 KB · Прегледи: 20
@Zensen lani zemav za majka mi prvava sto prasuvas SAPIR SP-1970-U i iako malku se koristela eve godina dena si istera.. se tegne ednas jazenceto i gree so 1000W ako povleces vtorpat se vklucuva i vtoriot greac i pojacuva na 2000W, brzinata na duvanje ne se menuva..okolu 4-5m2 e banjata i brzo ja zagreva i so prvata silina..ova so jazencevo mi izlglease bezveze i jalovo ama e poprakticno i pobezbedno od prekidac so vrtenje zasto u banjata cestopati ti se vlazni racete..za parite mislam deka si vredi..
Ovaa tretata od tvojava lista Rowenta SO2040F0 ja imam za dogrevanje vo spalna koga go banjame maliot i sum epten zadovolen..e sega za vo banja da ja koristis a da ne ti e na zid montirana nadvor od moznost da ja isprskas so voda mislam deka ne e bezbedno..

Поз ме интересира дали знаете џа електричните радијатори vivax у сетек ми е купено, дали е исплатливо една соба да грее... И дали годишно треба да де однеде на сервисер да се полни за да не дојде до пукање од притисок...

Doctor Strange

Inception гола вода наспрема овој во однос на ефекти :eek::eek::eek: 3Д-то е фантастично!

Малку разочаран во однос на делот на приказната, некако очекував повеќе приказна помалку драма. Чуден суперхерој ми е овој Стрејнџ, ама Бенедикт беше маестрален! Тилда Свинтон :love:

Првите десетина минути беа врв, кој вовед! 8/10

^ Ја имаш у Ундер тхе скин

Инаку на ова сакам да идам се надевам ќе го оправда ова бидејќи го ставиија рамо до рамо со .....

21ag32b.jpg

Konecno R32 vo MK...Amber model na GREE
vnatresna GWH12YC-K6DNA1A/I (WIFI) / nadvoresna GWH12YC-K6DNA1A/O
Od opcii: Plazma, I-Feel, X-Fan, WiFi, AutoSwing (horizontal + vertikal), 680m3 izduv, daljinsko so site opcii kako Hansol. Ide so EEV ventil i 2-reden izmenuvac, edino greaci sto nema...no R32 si go raboti svoeto pa ima SEER 8.5 i SCOP(Average zona) 4,4.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg
Konecno i dvete oznaki na kutijata + oznaka za model
6.jpg
Mi fali uste eden inverter za mojot prostor, Mitsava pocna po 670W da vlece na +4 nadvor, pomos i treba od barem uste edna klima...dilemata do pred nekoe vreme mi e bese megju Lomoto i konzolnata no ko go vidov denes Amberot mislam deka ke pravagne i resi dilema R32jkava i ke vleze u kolekcija :)

Последно уредено:
Cisto od ljubopitnost poradi vakvo golemo odusevuvavnje ko gree da se kaci na mars vikam aj da vidam bas za sto se raboti i ko da vidis uste ne bile istampani podatocite, izgleda uste se mislat so karakteristiki da mu dadat, dali da e do -30 ili -50, EER i COP koj ne si gi navel sigurno mu se nad 5, tezi sigurno nad 50 kila, strava od klima za malku ili za mnogi pari samo ne znam. Vazno stigna kaj nas cudoto od GREE ama GOOGLE uste nema pojma za toa
amber.png amber1.png
Kaj i da e ke se poraboti i na toa u skoro vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom