H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блазе си ти, зар и така можело?Си требал да им пишеш на страната на фејсбук. Ја уште пред некое време им пишав ако не е проблем да ми пишат кога ќе биде првата проекција за да резервирам и саат време откако ја објавиле на страната ми пишаа. Кога резервирав цела сала слободна беше си бирав![]()
Па и ја не знаев дека можело, им пишав онака заинтересиран кога ќе биде првата премиера затоа што со душа го чекам Дедпул..Ме изненадија и менеБлазе си ти, зар и така можело?Ќе си знам за x-men у мај, евентуално Бетменов ако ми текне да го гледам во март.
![]()
Го затворија резервирањето?Те прашав зашто веќе не може да се резервира, па ако немаше резервирано, можев да ти купам карти веднаш.![]()
Во Синеплекс работиш?Па зборна и во Avengers.[DOUBLEPOST=1453757694][/DOUBLEPOST]
Секогаш така прават. Само некои 60-70% (моја проценка) од местата се слободни за резервирање. Ама ако не можеш да резервираш некогаш, само пиши ми, ако сум на работа - ќе средиме.![]()
Готово... наеба сеаНе. Во City Mall.![]()
Знаев ама си молчев и не те издадовТи ко да не знаеше.![]()
Кој е бе дечково?
Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија![]()
Јас се думам да ја откажам......Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди
![]()
Паа реално, онака е, материјал за пред спиење, ко што би кажал Тегла.Кој е бе дечково?
Also people, take a note: Doctor Who e средна класа серија![]()
Јас ја откажав по две сезони. Не е констатна со квалитет.Јас се думам да ја откажам......Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди
![]()