Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:
Јас до Капалди стигнав, го тажам Смит уште. Да го потажам уште малку и ќе продолжам :D
6та и 7ма сезона се многу добри, ако можеш некако до таму да стигнеш, убаво би било, story-то на Ривер Сонг ми е меѓу фаворитите, многу интересен елемент на серијата, ама ако ти е тапа па толку батали ја, може некогаш повеќе расположен ќе бидеш да ја догледаш :D

Јас се думам да ја откажам......:) Атер за молбата од вот ја гледам, ама не ми оди ко шо сакам. Тоа срањата со Далек ептен ми се за нигде..........има јаки епизоди, ама ретки се ко косана на чарли браун. А кога гледам серија сакам со нетрпение да му прснам на 2-3 епизоди со ред. Ваму во тие 2-3 една со роботите или тие другите металните исправените ќе се погоди:pos:

Дај и шанса :(

Ќе дадам две резервации за Дедпул на 11ти за двата најголеми хипстери и филмомана на форумов што не се провинцијалци.

Vo vrska so EVN, dali imaat moznost za dalecinsko citanje na strujomerite?
Posledni 3-4 meseci imaat citano kaj mene, prethodno obicno bese na preku eden mesec da citaat.
Ili pa vrabotile novi lugje.
A im prorabote li online plakanjeto? Plakjal nekoj online poslednive denovi?

Posledni 3-4 meseci imaat citano kaj mene, prethodno obicno bese na preku eden mesec da citaat.
Jas vchera plativ online , raboti online plakjanjeto, pozdrav[DOUBLEPOST=1453798753][/DOUBLEPOST]
Jas vchera plativ online , raboti online plakjanjeto, pozdrav
I sekoj mesec go chitaat strujometarot...

nekade po forumov procitav za nekoj ventilatori,sto ja prenesuvaat toplinata od edna vo druga prostorija.prva godina t s sezona se gream na klima ured i sum zadovolen,iako imav neveruvanje deka so klima se greele,sepak navistina e dosta toplo i cista rabota pa i ekonomicno.klimava si brka rabota t .s 31 kv gi gree odlicno pa mozam da kazam i so otvorena vrata od spalna na plus tem e odlicna,e sega na minusni tem se oseca malo namaluvanje na temp sto i naj verovatno klimata raboti turbo(mislam so otvorena vrata od spalna).toa e najverovatno posto ne e otvoren prostor nego se tri prostorii.prasanjeto e dali da odam so pomala klima vo spalna ili kujna,ili so takov ventilator,i sekako dali moze da se stavi da se gree wc posto e lepenka,a najverovatno i posto nemam nadovresna izolacija ima pogolemi toplinski zagubi i sekako koga bi stavil izolacija bi bilo daleku podobro.eve i edna skica od prostorot koj go gream.IMG_20160126_103649.jpg

Ako veke imas kartica debit ili kredit i si imas otvoreno internet banka (ako nemas otvori si brka rabota) svrzana so istata bolje plati si preku nea ima obrasci za site EVN, Vodovod, Radiodifuzna etc i ako nesto im se sjebe vo sistemot (a im pagja sekoj vtor den nemozes ni da se logiras) nema da se zezas ko jas so go jadev plativ online pa im rikna sistemot (procitaj vo mojot poranesen post) pa posle cekav da mi vrakjaat pari na smetka pa pak istite da im gi uplatam pa ko sto se shpansko selo mozda i mi bapnat kamata za "zakasneti" denovi pa posle pak da se objasnuvam! zatoa moj sovet uplata preku e-banka i miren ke si bides![DOUBLEPOST=1453833684][/DOUBLEPOST]Mnogu tainstveni Gree za popustov im pustiv na mail i dobiv odgovor "Povelete posetete go nasiot prodazen salon..." e sega bi otisol ama nemam vreme denovive pa ke zamolam da spodelite koj ima informacii za cenive so popust so se do 31vi januar?

Последно уредено:
Mnogu tainstveni Gree za popustov im pustiv na mail i dobiv odgovor "Povelete posetete go nasiot prodazen salon..." e sega bi otisol ama nemam vreme denovive pa ke zamolam da spodelite koj ima informacii za cenive so popust so se do 31vi januar?

Многу се јаки, и јас се расправав вчера. Кај немаат сајт со понуда, па и по мејл не кажуваат. Важи, еве ќе земам слободен ден од работа, за да се акам по салони...

Posto nemam vreme da cekam da dobijat Lomo 12-ka,dali se isplati razlikata od 5000 pomedju
VIVAX ACP-12CH35AECI 29000den. i
VIVAX ACP-12CH35AEGI 24000den.[DOUBLEPOST=1453889649][/DOUBLEPOST]I dali ke pogresam ako idam so Vivax namesto Gree?

dali ke pogresam ako idam so Vivax namesto Gree?
^^
Да.

Освен ако не начекаш стар лагер на Вивакс (од времето кога продаваа ремаркирани Гри), за што шансите се помали од минимални - кај нас продавниците не држат големи залихи од ништо. Еве ти ги Гримак, можат да продадат илјадници клими - ама нарачуваат многу помалку, за да бидат 103.2% сигурни дека ќе ги продадат ВЕДНАШ. Алчна работа, и немаше осет за бизнис шанса. Сега можат да лапнат голем дел од пазарот а со тоа и да го изградат брендот овде, пошто Гри реално нема конкуренција во таа ценовна класа која е најповолна за овдешниот економски стандард.

Вивакс сега дилаат ремаркирани Мидеи, ако си за Мидеа боље купи директно Мидеа. Барем ќе платиш како за Мидеа. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom