Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ubavo proveri dali e LLCC i nadvoresnata edinica, edno vreme LLCB ja nosea...toj model ima povekje modifikacii LLCB LLCA I LLCR eve vidi tukaFujitsu ASYG12LLCC
КЕ ЈА ЗИМАМ...АКО ИМА НЕКОЈ НЕШТО ЗА НЕА НЕКА КАЖЕ СЕГА ИЛИ НЕКА ЌУТИ ЦЕЛ ЖИВОТ
Тоа е почетен модел на Fujitsu. По тој модел следува моделот LMCA, како стандарден модел, потоа моделот LUCA и топ моделот LTCA.Fujitsu ASYG12LLCC
КЕ ЈА ЗИМАМ...АКО ИМА НЕКОЈ НЕШТО ЗА НЕА НЕКА КАЖЕ СЕГА ИЛИ НЕКА ЌУТИ ЦЕЛ ЖИВОТ

, ne vrsi mnogu rabota bidejci e od meka plastika

bidejci koga gi demontirav cevkite nemase pisssshhhh. Posle toa so izloir gi izolirav site otvori na nadvoresnata i vnatresnata edinica da ne vleguva prljavstina, isto i na cevkiteЗа ова незнаев дека печката во себе содржи стаклена волна. По ова дефинитивно не би избрал термо печка, од проста причина што ако човек ги вдише честиците од стаклената волна можат да настанат страшни последици по здравјето. Иначе баш пред некој ден зборев со моите, а и на Интернет пребарував и сегде за нив пишува дека се најекономичен начин за греење со/преку струја.негативно: ...некои велат дека има прашина од стаклената волна (за ова јас не се согласувам бидејќи ако не е чепкана од нестручни лица нема опасност бидејќи каналите низ кои струи воздухо немаат допирна точка со изолацијата)...
..a vo vrska so mlakoto duvanje site inverteri go pravat toa pa i onie najelitnite ostaj muabetive tuka sto se vrtat pa se dobiva dojam deka na nekoj klimite sekogas im duvaat toplo i tivko i neosetno i nikogas ne im gasat kompresorite i moraat da legnat na klimata so uvo ko cika kure u rane na bmw-to za da vidat dali raboti nadvoresnata
Neznam kako si se greel porano ama koga ke ja osetis ekonomicnosta na ova greenje veruvaj ke prestane da ti smeta ..![]()
ме изнасмеа
. Се надевам дека ќе биде така, сега за сега задоволен сум од еконамичноста 500-600W на одржување, зададена Т 24С надвор 0С.Чика Куреме изнасмеа
. Се надевам дека ќе биде така, сега за сега задоволен сум од еконамичноста 500-600W на одржување, зададена Т 24С надвор 0С.
svezo snimeni od meracot.. Iako bese blago i samo poslednava nedela podzaladi pozdravo ke sumiram za mesec oktomvri potroseni 154kWh, ko i uvek klimata ne ja gasam odrzavam 23-24C vnatresna denje noke..Најефтино греење е на фреон, или по нашки со клима, струјата што притоа се троши е само за компресорот кој самиот има COP=3 или повеќе и тоа на +7Ц за разлика од ТермоПечката чиј COP=1. Прво прочитај што е COP па ке ти стане појасно, климата и денски да ја користиш ке има COP или коефициент на искористување погололем од 2 или 3 а кај некои и до 5....ако работи навечер(на ефтина тарифа) ке има дупло COP=4, 6 ili 10....па математиката и споредбата искача сосема друга.За ова незнаев дека печката во себе содржи стаклена волна. По ова дефинитивно не би избрал термо печка, од проста причина што ако човек ги вдише честиците од стаклената волна можат да настанат страшни последици по здравјето. Иначе баш пред некој ден зборев со моите, а и на Интернет пребарував и сегде за нив пишува дека се најекономичен начин за греење со/преку струја.