Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Auuuu ova ne smeese da go napravis, da gi sporedis Midea so Gree. Toa e grev. Citajte nanazad sto se pisuva za Midea
@Strelec sto zbori ovoj be!!!!Taman si e sporedbata toa e ko da sporedis Hyundai i Kia
Mnogu se prasuvaat sto mu e na ovoj, sega ke vi kazam sto mi e.
90% od lugeto ovde nemaat da dadat 70k+ za kvalitetna klima, tie sto imaat ne ni doagaat ovde za sovet. Tie sto nemaat doagaat ovde i dobivaat samo edna opcija Gree.
Epa toa me e problemot sto nesakam Gree da kupam, sakam Midea i sakam nekoj da mi kaze koja Midea da ja kupam. E tuka takov sovet nikoj nema da dobie. Dobiv eden odgovor ne se sekavam samo od koj deka Midea imala manjak delovi i tolku. Marginalizirani se premnogu drugite proizvoditeli od edna pomala grupa eksperi ovde. I onie vistinskite dobronamernici sto bea ovde na pocetokot veke gi nema. SITE ZNAETE ZOSTO[DOUBLEPOST=1474741463][/DOUBLEPOST]
@Strelec sto zbori ovoj be!!!!
Vadi ajde tabelite i dokazi ni deka ne e taka
Ne se zaletuvaj sega i ti mnogu, da si zemam Midea i ke mi vrsi rabota hahhaha. Znaes ti sto jas baram? Sto rabota ke mi vrsi?Zemi se Midea za koja sto imas pari i ke ti vrsi rabota mozda i kese javi nekoj sto ima Midea da spodeli iskustvo
Ne se zaletuvaj sega i ti mnogu, da si zemam Midea i ke mi vrsi rabota hahhaha. Znaes ti sto jas baram? Sto rabota ke mi vrsi?
Razgovarav so eden prodavac na Vivax i covekot (postar i mnogu oskusen) mi kaza ovaka.
Doaga i zema Vivax klima 3.5 od 30k za da gree 35m2 posto laicite a do pred nekoe vreme i jas taka mislev.
Doaga zimoska i prijavuva defekt, klimata ne mu greela.epa nema da go zgree kupuva klima inverter neznae i toj kakva e samo deka Vivax mnogu mu gi falele.
Namesto da mi ja falis Midea kazi mi ti mene dali taa Midea ke gi gree moite 32m2 celo zimo.
http://www.midea-nordic.com/wp-content/uploads/MIDEA_2012_A4_SWE_v1.pdfPredlozi mi Midea, koja?
Koji model FH se prodaje kod vas u Makedoniji - E1 , ER1 , ER2,,,,?
http://www.mitsubishitech.co.uk/Data/M-Series/MSZ-F/2016-2015/MUZ-FH-VE/MUZ-FH25-35VE_SP_OBB624B.pdf