Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1474670004][/DOUBLEPOST]Da se potsetime posto ke si legnuvam[DOUBLEPOST=1474670268][/DOUBLEPOST]Ne be @Strelec ne e taka. Forumov posle videnoto pred nekoj den koi reklami idat i sto se forsira gubi smisla. Ocigledno tebe ti sluzi dobro da prodavas klimi preku chat i mozebi na uste eden dvajca. I da mudruvas sto e dobro a sto loso. Neka si pisuvaat lugjeto po firmite i da si baraat informacii od tamu podobro nego ova nabeduvanje preku forumov. Bar tamu sekoja firma otvoreno si go forsira svojot brend![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1474670331][/DOUBLEPOST]Zasto se trgaat nekoi komentari kade sto se kritikuva gree?? ne mi e jasen forumov
[DOUBLEPOST=1474670439][/DOUBLEPOST]Па од грее рекламите а посебно од грее лобито на пола од тука им се згади темава и ти најде за сходно да кажеш дека кариер претерале? Очигледно и прозирно е!
Ne se otkazuvaj bratuЗначи за Даикин никој ништо не може да каже? Баш бев најзагреан за во дневна да земам таков...
Meni to nije jasno.Recimo Toshiba ima isti kompresor u modelu klime koji se prodaje u Norveskoj , Finskoj , Srbiji , Makedoniji ........i u Australiji kod Toshibe je isti kompresor za taj model.Naravno da Toshiba ima i sertifikat za taj model.Tako je kod Japanskih proizvodjaca.@zzoranpetrovic
Tebe ne zanima Gree kad imas jeftin Fujitsu kuci, zato i nisi istrazivao njihove modele i lutas po Australiskim i americkim sajtovima, a sve marke prave drugacije verzije za te zemlje primera ima mnogo,...trazi Lomo LCLH koji se prodaje u Evropu, zovu ga Luxury u Polskoj
Argoklima Italija isto ima taj model
Model nosi oznaku panela to je ono sto buni....a panela ima mnogo za jednu seriju primer 5, ali ja spoljasna jedna za Lomo LCLH, jedna za ECO i Regular.
Hrvati prodaju Regular i Eco model, nemaju LCLH
LCLH je GWH12QC- i ima grejace na tacni, regular nema
itd itd....slozeno i dugacko, al zato postoji ProductCod za svaku spoljasnu i unutarnju, samo taj broj identificira model
Jel ista struja u Evropi Australiji, Americi i Kanadi ? 50Hz/60Hz?Meni to nije jasno.Recimo Toshiba ima isti kompresor u modelu klime koji se prodaje u Norveskoj , Finskoj , Srbiji , Makedoniji ........i u Australiji kod Toshibe je isti kompresor za taj model.Naravno da Toshiba ima i sertifikat za taj model.Tako je kod Japanskih proizvodjaca.
Kod Gree postoje hiljadu varijante za jedan isti model klime i to bez sertifikata.
Uci dete ne trolaj, se menuva oznakata na kompresorot ako e druga struja/napon....isto je ama nije isto, isto samo u srpski udzbenikAbe ti stvarno gi imas zgreseno apcinjata
Stalno pokusavas da manipulises i obmanjujes , samo zaboravljas da ja imam i znanja o klimatizaciji.Samo da te podsetim da u Americi nema u ponudi model LT a u Evropi ima u ponudi model LT i to isti za celu Evropu.[DOUBLEPOST=1474672643][/DOUBLEPOST]Ako hoces mogu ponovo da ti pokazem razlike u kompresoru za Gree Hansol ali na istu struju.Ovu Evropsku struju.Jel ista struja u Evropi Australiji, Americi i Kanadi ? 50Hz/60Hz?
Cela Evropa nije ista klimatska zona,neznam dali je ovo tvoje tacno da ja svugde LT isti, nepratim bas Fujitsu, al znam da ima i LTCN Nordic varijantu do -25, jel to isti model kao tvoj ? Verovatno nije, ti imas do -20 model LTCA....jedno slovo i nije istoStalno pokusavas da manipulises i obmanjujes , samo zaboravljas da ja imam i znanja o klimatizaciji.Samo da te podsetim da u Americi nema u ponudi model LT a u Evropi ima u ponudi model LT i to isti za celu Evropu.
Ја друже имам даикин 3.5 од 40к со монтажа, не паметам кој модел беше. Греам стан од 40+ м2 . Прошлата зима плаќав плус 3000 на сметката за струја. Сега за сега ја користам без да догревам со нешто друго.Значи за Даикин никој ништо не може да каже? Баш бев најзагреан за во дневна да земам таков...
Cela Evropa nije ista klimatska zona,neznam dali je ovo tvoje tacno da ja svugde LT isti, nepratim bas Fujitsu, al znam da ima i LTCN Nordic varijantu do -25, jel to isti model kao tvoj ? Verovatno nije, ti imas do -20 model LTCA....jedno slovo i nije isto
http://af.fgnordic.se/teknisk-dokumentation/design-nordic-inverter-ltcn/
Cela Evropa nije ista klimatska zona,neznam dali je ovo tvoje tacno da ja svugde LT isti, nepratim bas Fujitsu, al znam da ima i LTCN Nordic varijantu do -25, jel to isti model kao tvoj ? Verovatno nije, ti imas do -20 model LTCA....jedno slovo i nije isto
http://af.fgnordic.se/teknisk-dokumentation/design-nordic-inverter-ltcn/
Bas taj momenat sto se prodaje i u Americi sto tebi kaze? Da nevalja ili da valja ?Fujitsu ne prodaje u Americi model sa oznakom LT .A Gree prodaje i u Australiji U -Crown , Lomo....sa drugacijim, delovima , komponentama i razlicitom efikasnoscu.A jos ako dodas i razlike u kompresoru za Norvesku , Maltu , Makedoniju i tako dalje.A to je samo razlika u kompresoru.Kolika je razlika za modele koji se prodaju na Evropskom trzistu u imenima i elektronskim komponentama to je tek diskutabilno i problematicno.