Не е,тажно еВиди бе, не знаат што продаваат... Не е малце смешно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е,тажно еВиди бе, не знаат што продаваат... Не е малце смешно?
Toplo e vremeto uste pocekaj da podzaladi ke kazis togas.Јас префрлив на греење денеска, колку да го спремам грито за работа. За 9 мин од 24 дигнав на 26с. во 20м2 соба, последно што видов на мерачот пред да исклучи климата беше 450w. Се ми се чини дека моите GREE се некоја промашена серија, 3-4 пати пробав на греење и ме се чини дека работи како он-офф
што има врска оти е топло, нека работи на минимумот како што е фабрички декларирана 200-220w, а не на 450 и да исклучува. Нели има инверторски дел кој е управуван од микропроцесор и кој служи токму затоа, зависно од топлинските загуби да може да ја зголеми или намали брзината на компресорот а со тоа и на потрошувачкатаToplo e vremeto uste pocekaj da podzaladi ke kazis togas.
А сервисното за кого го стаивме тука да го чита ?што има врска оти е топло, нека работи на минимумот како што е фабрички декларирана 200-220w, а не на 450 и да исклучува. Нели има инверторски дел кој е управуван од микропроцесор и кој служи токму затоа, зависно од топлинските загуби да може да ја зголеми или намали брзината на компресорот а со тоа и на потрошувачката
Nema vreme da reagira jas na hansolot koga probvav na ladenje koga bese ni mnogu toplo ni ladno mi isklucvase ama koga zatopli si rabotese odlicnoшто има врска оти е топло, нека работи на минимумот како што е фабрички декларирана 200-220w, а не на 450 и да исклучува. Нели има инверторски дел кој е управуван од микропроцесор и кој служи токму затоа, зависно од топлинските загуби да може да ја зголеми или намали брзината на компресорот а со тоа и на потрошувачката
Ај што си тиии....да има и такви на кои помaлце им дуваат надвор, ама од поскапите се тијаживи били па видели, ќе покаже времето здравје, подобро вака да исклучува него ли да брмчи надворешната цело време, не оти се слуша внатре ама дува ептен лудо вентилаторот![]()