Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lele, Hansolot go napravile 50 iljadarki. Do lani bese 40, ili dodeka ja imase konkurencijata od Vivax.Еве што ми пратија по маил од ГРЕЕМАК:
Pocituvani,
Blagodaram na Vasiot interes za klimatizerite GREE.
Vo momentot mozeme da Vi ponudime dva modela na Inverter klimatizeri, kapacitet 12000Btu :
1. Viola .....37'990,00 den
2. Hansol.....49'990,00 den
Bi sakale voedno da Ve izvestime deka vo pocetok na mesec Juni dobivame uste dva novi modela za 2015 godina:
1. Economic Cozy .....23'990,00
2. Lomo ..............29'990,00
Ќе биде доволно 12000 btu за 36 кв. ?
snowpiercer ama apla dosaden e![]()
Кај има мицубиши за 35к? Јас што гледав кај Уни24 мислам...таа моќност што ми треба беа 700 евра и нагоре.[DOUBLEPOST=1432448607][/DOUBLEPOST]земете си златен мицубиши за 35К, јас ви зборев уште пред еден месец дека хансолот е 50К.Сега за сега за тие пари не наоѓаш ништо подобро верувај,а што е најважно земаш чистокрвен јапонец што на -10 ќе ти дава околу 3KW, не е ова вивакс или грее да не знаеш што имаш внатре во климата
Ако си во стан и те греат од 5 страни.
snowpiercer ama apla dosaden e![]()
Остај го бе, за Челзи навива, а Snowpiercer му е досаден...пореметен му е малку тој дел од мозокот.
vrtev okolu stol koga go gledav, ne mi se pogodi, a moze i me fatil u los period so znam
mali sedi kec..Остај го бе, за Челзи навива, а Snowpiercer му е досаден...пореметен му е малку тој дел од мозокот.