- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544

Eве една убава ѕидана печка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за 20К сигурно е многу подобра опција него ли било која друга он-офф што ги има од 15К па нагореSamo dojdov da zirnam kolku e zabavno
Aj stvarno pisite nesto za eftinata Lomo ponuda
Како и да е, може да очекуваме добра селекција од светскиве фестивали, има надежни режисери.Кино нова колку што имам инфо ќе биде само за дебитантски и вторивфилмови на режисери.
Obicnot Lomo ne e obicen tuku LCLH model so greaci i EEV ventil,i drzi poveke kapacitet pod nula. ( 70% na -15) i e do -20stepeniза понудата на грее ломо еко,јас би одел со некоја друга варјанта без ЕКО ознака.
нека појасни некој што значи ЕКО?
неможе обично ломо да е 30000 ден а ЕКО ломо 20000 ден.
јас како потрошувач ЕКО поимот го толкувам..би требало да е подобро,поново,помалку да троши и слично.
самото ЕКО маркетиншки делува убаво на око/уво но мислам дека има нешто друго,нешто скриено.
за понудата на грее ломо еко,јас би одел со некоја друга варјанта без ЕКО ознака.
нека појасни некој што значи ЕКО?
неможе обично ломо да е 30000 ден а ЕКО ломо 20000 ден.
јас како потрошувач ЕКО поимот го толкувам..би требало да е подобро,поново,помалку да троши и слично.
самото ЕКО маркетиншки делува убаво на око/уво но мислам дека има нешто друго,нешто скриено.
Obicnot Lomo ne e obicen tuku LCLH model so greaci i EEV ventil,i drzi poveke kapacitet pod nula. ( 70% na -15) i e do -20stepeni
E Sega economic lomoto za 20 karti ti e so kapilara i grafik 53% na -15 I e nekoja vrsta slicno kako vivaks -mideja, AUX, Haier( koga ke gi sporedis site tie se economic samo sto ne stoi imeto) I slicno sto se prodavaat po 25-30 karti samo sto so lomoto economic ke pominis mnogu poevtino.,I pokvalitetno i so poveke garancija od 5 god.
Ima od GreeInfo spodeleno proveri test report grafici i slicno.
Lomoto economic 12 kata ima ist kompresor po zafatnina 10.2 cm3 kako i lg sto go kupi.
Za 20 KARTI LOMOTO ECONOMIC E SUPER KLIMA ZA SUPER CENA
A tvojata vivaks GEEI mislam taa ja imas sto mislis sto e taa ? Gree Cozi e nesto slicno kako ovaa Lomo economic 12 ka.Што знам, за мене капиларата е deal-breaker.
Ja mislam sea ke ja otvori da se uveri dali ima namotano bakarno cevce-zica(kapilara) ili EEV...ako ima EEV ke pusti sliki, ako nema sliki jasno eA tvojata vivaks GEEI mislam taa ja imas sto mislis sto e taa ? Gree Cozi e nesto slicno kako ovaa Lomo economic 12 ka.
Se do 30 karti e so kapilara na pazarot vivaks mideja I slicno so mal volumen na kompresorot baram ovaa ima 10 cm3 kompresor i odlicen test report i odlicna cena.
A ako sakas EEV togas Lomo LCLH e za tebe.
Хаха, да не бев на 11 кат, може и ќе висев да ја отварам и проверам. Вака, ќе се помирам дека е капилара. Како и да е, солидно работи климава веќе 2 зими, ќе видиме оваа.So mal dodatok, izbrisanite prodavaat 12ka na kapilara za 35000[DOUBLEPOST=1473082960][/DOUBLEPOST]
Ja mislam sea ke ja otvori da se uveri dali ima namotano bakarno cevce-zica(kapilara) ili EEV...ako ima EEV ke pusti sliki, ako nema sliki jasno e![]()