Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-то :) Па ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...

Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-то :) Па ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...
Ти конкретно од кај ја зема?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

http://www.inventorairconditioner.c...tallation/wifi-module-smart-kit-installation/

Пробај со овие упатства. Инвентор се Midea уреди исто какои и VIVAX. Верувам дека е многу слична процедурата.

Јас во Саботата да ја пуштам климата....изгорел компресорот.
Разгледав доста понуди, ама зашто ми се брзаше да купам нова, и што побргу да ја монтирам земав Беко.
За другите требаше да почекам 3-4 дена.

Инаку старата беше Нео 3,5 kw , и истера 12 години.

Јас во Саботата да ја пуштам климата....изгорел компресорот.
Разгледав доста понуди, ама зашто ми се брзаше да купам нова, и што побргу да ја монтирам земав Беко.
За другите требаше да почекам 3-4 дена.

Инаку старата беше Нео 3,5 kw , и истера 12 години.

A kompresorot sto marka bese? GMCC ? :)

bilbili odbojnicite gi zemav od tehnoguma,posto rabotev tamu pobarav od kolegite tamu da mi napravat amortizeri,momentalno ne mozea pa gi zemav ovie privremeno dodeka mi napravat,a za cena iskreno jas ne gi plativ,a kolku bi kostale mozam da prasam.

Не знам....налепницата му е од напред....овие денови ако ја отварам ќе ти кажам.

Mozebi gresam, ali od toa sto mozev da vidam e deka koga Vivax go rebrendirase gree, mozese da se kupi snazna klima za vo zimo (Hansol - Gexi,Geyi), dodeka kaj mideata toa go nema, ili jas ne mozam da go vidam.[DOUBLEPOST=1466783067][/DOUBLEPOST]Vivax Geni seuste e rebrendiran Gree, samo sto ne znam zasto ne se prodava kaj nas[DOUBLEPOST=1466783500][/DOUBLEPOST]http://www.midea-nordic.com/wp-content/uploads/MIDEA_2012v27_ENG.pdf

Midea kaj nas ne gi nudi ovie gore, dodeka Gree, da

Pa i Energija koja e zastapnik za Toshiba mislam deka bi trebalo da gi ima vo svojata ponuda i kima uredite koj se za poniski temp. makar i po naracka.

Последно уредено:
A kompresorot sto marka bese? GMCC ? :)
Сега ја отворив....Mitsubishi electric compressor, од Април 2004 год., а јас ја имав од Јули 2004 год.
Само доле под него има малку црна маснотија.

Добро истерал?

...Од негативни работи, можам да кажам дека далинското е малку мутаво на лик и екранот од далинското свети зелено како Нокиа 3310....
Veruvaj ne e mutavo tuku najboljata rabota sto sveti displejot pa makar i ko na Nokia 6110 :D osobeno navecer koga sakas da podesis T ili slicno a svetla ugasnati uste kapak nekoj zaspan pa nejkes da go razbudis pa so telefon svetkaj da vidis sto stiskas, uste i kopcinjata da svetnuvaat e najlezet!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom