Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се извинувам ако те навредив, немав таква намера, едноставно од многу жешко денеска не работи добро мозокотSe e otideno, site se za vo nekoja ustanova.
Nema skoro nisto sto bi se naucilo na temava, da e povrzano so greenje a da ne e "zemi si Gree".
Sega i so adolescentskive prepukuvanja, gubenje vreme e da gi citas postovite.
Kliker samo kaj mnogu retki raboti seuste. @tzlatko se otkaza pa se vrati, neznam samo do koga ke gi cita glupostite.
не стој многу на сонце, бегај ќе те удри уште повеќе во главаКај него на зададена 24 а во собата 22 му троши 100вати на саат [emoji1]
неото работи од кај 14 часот и до сега има потрошено 0.3kw@yamaha10 kolku ti trosat sega changeto? ovaa mojava ne padna ispod 750w a 90% od vremeto e na 800+w postavena na 28c.
А да си го провериш уредот за мерење? Второ, задади 21 и нека расфука па кажи колку ќе троши и реално не си реален со потрошувачки од 100-200вати кај што ни фабриката не извадила толку...неото работи од кај 14 часот и до сега има потрошено 0.3kw
кај мене и без клима не оди над 26с температурата, прееска кога го пуштив неото беше 25, а надвор не е ни за излегување, има сигурно над 40 денеска
@goran0505 мене ми се чини дека дефинитивно нешто не е во ред со твоето Change
моето пред некој ден кога го мерев, беше пак многу жешко, работеше на 280w и исклучува, прејак е за мојата соба од 20м2
па не зборувам германскиА да си го провериш уредот за мерење? Второ, задади 21 и нека расфука па кажи колку ќе троши и реално не си реален со потрошувачки од 100-200вати кај што ни фабриката не извадила толку...
@goran0505 мене ми се чини дека дефинитивно нешто не е во ред со твоето Change
моето пред некој ден кога го мерев, беше пак многу жешко, работеше на 280w и исклучува, прејак е за мојата соба од 20м2