Џ
Џонтра Волта
Гостин
Чарлиз Терон.Исто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чарлиз Терон.Исто и јас се прашував. Веројатно слаба конкуренција.
Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina.![]()
Има стирпор блоково со дебелина од 12см?Izolacijata e 12 cm...
Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]
Таа споредна или главна е?
не не, само овие класични неколку драми шо се... А Хејтфул и Ревенант ако уше се на репертоар коа ќе се вратам, обавезно у кино се гледаатАко го броиш и Хејтфул у драми, никако не го пуштај.
Има ненормални кадри и освен на блуреј се друго е blasphemy.
Golem kuk, si ja nasol pred 2-3 meseci, idi kupi termometar cincar eden site imame internet za ova, meri ti kaj klimata[DOUBLEPOST=1452892051][/DOUBLEPOST]Sto ubava prognozava
Прегледај го приврзокот 136852[DOUBLEPOST=1452862731][/DOUBLEPOST]Ovaa ja najdov pred dva tri meseci, malku potocna od wunderground mi deluva kako ja pratev ova vreme
Прегледај го приврзокот 136854
Drugarti so Fujitsuto za 4000 80m2 cel stan gree, i ne gree ssamo za pauzaEve i ja da napisam 2-3 reda,prezadovolen sum od Lomo 18-ka,rabotam dvokratno,sabajle na tajmer se pali u 5h na 23 stepena za da postigne bez forsiranje koga stanam u 8h da mi bide taman,ja gasam pred 9h i posle na pauza za rucek raboti od 13-16h i povtorno na vracanje od 20h do fajront okolu 1h sabajle.Sabota i nedela koga se nerabotni,a bogami imavme i dosta praznici preku den ne se gasese do 1h sabajle.Celo vreme e na 23,togas mi e najprijatno.Koga bese ladno edno 2-3 noci ja ostavav da raboti cela noc na 18 stepena,smetkata letoska mi e prosek 1800den,sega mi stigna za Dekemvri 3600![]()
Споредна (?)Која?[DOUBLEPOST=1452880721][/DOUBLEPOST]
Таа споредна или главна е?
Е не, вени ќе сечам ебатеИ Томек не постои, сите моментално би ја исковале Магда![]()
Вака кога го кажуваш испаѓа дека ние останатите поима немаме, ти знаеш како е.
А всушност е обратно.
Епа овој бил таман.Зависи у кој период го гледаш. И ја мислам дека еднаш го изгасив ама бев многу мал.
Сите знаеме дека е со нешто испровоцирано пишувањето, ама од јавно навредување не гледам некое добро што може да следи. Како и да е не треба да има навреди без разлика на причините. Мислам дека овде сме сите возрасни тоа да го сватиме . Поздрав@ogledaloogledalo Nema vese so postot za temperaturata toku zatoa sto na dadenata informacija sto prethodno ti ja napisav na PP, ti ne oseti potreba edno Fala da napises ( i ne ti e prvpat koga sum ti daval informacii), a toa sto ne si razbral zasto ti e napisano samo go potvrduva toa sto sum go napisal odposle.