Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, ама јас не видов ништо што отскокнуваше. Од петте номинирани, најслаба е. Јас повеќе би играл со две номинации за Алисија Викандер - плус и за Ex Machina. :love:

Ja edvaj ja primetiv. Si ja sakam, ali daleku od nominacija ulogata.

Spotlight snosti go reprizirav. Ovojpat so devojka mi, I na pocetok edvaj sledese, iminja muabeti... pocna da go hejta.

Za do kraj posle da ne trepne. Neverojatno vpiva. Filmiste.

Ако го броиш и Хејтфул у драми, никако не го пуштај.
Има ненормални кадри и освен на блуреј се друго е blasphemy.
не не, само овие класични неколку драми шо се... А Хејтфул и Ревенант ако уше се на репертоар коа ќе се вратам, обавезно у кино се гледаат

Кејт беше феноменална во Steve Jobs, шарм и харизма надополнета со одлични дијалози.

Sto ubava prognozava
Прегледај го приврзокот 136852[DOUBLEPOST=1452862731][/DOUBLEPOST]Ovaa ja najdov pred dva tri meseci, malku potocna od wunderground mi deluva kako ja pratev ova vreme
Прегледај го приврзокот 136854
Golem kuk, si ja nasol pred 2-3 meseci, idi kupi termometar cincar eden site imame internet za ova, meri ti kaj klimata[DOUBLEPOST=1452892051][/DOUBLEPOST]
Eve i ja da napisam 2-3 reda,prezadovolen sum od Lomo 18-ka,rabotam dvokratno,sabajle na tajmer se pali u 5h na 23 stepena za da postigne bez forsiranje koga stanam u 8h da mi bide taman,ja gasam pred 9h i posle na pauza za rucek raboti od 13-16h i povtorno na vracanje od 20h do fajront okolu 1h sabajle.Sabota i nedela koga se nerabotni,a bogami imavme i dosta praznici preku den ne se gasese do 1h sabajle.Celo vreme e na 23,togas mi e najprijatno.Koga bese ladno edno 2-3 noci ja ostavav da raboti cela noc na 18 stepena,smetkata letoska mi e prosek 1800den,sega mi stigna za Dekemvri 3600 :)
Drugarti so Fujitsuto za 4000 80m2 cel stan gree, i ne gree ssamo za pauza ;)

upload_2016-1-15_22-35-19.png

Eve ova mi bese privatna poraka. Neznam zasto, sto, kako. Po posledniot post za prognozata i negoviot odgovor gore. Dali odlepi?
Ne ocekuvav vakvo nesto od strelec. Mislev e posaglam covek.

@ogledaloogledalo Nema vese so postot za temperaturata toku zatoa sto na dadenata informacija sto prethodno ti ja napisav na PP, ti ne oseti potreba edno Fala da napises ( i ne ti e prvpat koga sum ti daval informacii), a toa sto ne si razbral zasto ti e napisano samo go potvrduva toa sto sum ti go napisal odposle na PP.

@ogledaloogledalo Nema vese so postot za temperaturata toku zatoa sto na dadenata informacija sto prethodno ti ja napisav na PP, ti ne oseti potreba edno Fala da napises ( i ne ti e prvpat koga sum ti daval informacii), a toa sto ne si razbral zasto ti e napisano samo go potvrduva toa sto sum go napisal odposle.
Сите знаеме дека е со нешто испровоцирано пишувањето, ама од јавно навредување не гледам некое добро што може да следи. Како и да е не треба да има навреди без разлика на причините. Мислам дека овде сме сите возрасни тоа да го сватиме . Поздрав

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom