Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
35000 denKolku ja zema lg to inv?
Sent from my Redmi Note 2
Дел од вината за почести дефрости претпоставувам(бидејки не се гледа убаво) има лошата местоположба на климава а другиот дел во којшто нешто може да смениш е да ја пратиш како работи при магла и поладно па со менување на зададена Т и брзина на издув дали ке има одложен дефрост. Како пример со зададена 30 ке имаш почест дефрост од зададена 21/24.
Pogresno e i cesto se gresi koga se mesa performansi(eurovent) so kvalitet. Klimava izgleda ima eurovent sertifikat, verovatno i na samata klima ili upatstvata imas nalepnica od Eurovent(toa ti moze da kazes posto ja imas). Spored toa sto na eurovent go pisuva za modelot E12EM UA3 / Z12EM NSH(verovatno tvojata klima) e so odlicni performansi za parite, na -8 dava 2,95KW dodeka na TOL od -10 duri nakacuva na 3,20Kw, COPot e da receme 2,5 i za -8 i za -10. Zasto ne e merena na -15 samo gospod znae. Za kvalitetot neznam sto da kazam, zavisi mnogu od toa kade e proizvedena, LG se pravi i vo Turcija, ne primetiv na slikite "Made In ?" kade e proizvedena? Da se nadevame deka dolgo ke te sluzi.Strelec ;ti blagodaram na sovetot ke pocekam da vidam uste na poladno kako ke raboti a vo pravo si ovaa mestopolozba monterite ja predlozija samo ako moze da mi objasnis dali e dobra ovaa klima po kvalitet terasata sega e merev 4m dolzina ima ama ako treba ka ja premestam a dekemvri skoro cel ja rabotam 24 sati noke na 19 stepeni denje na 23-do 25 mnogu dobro raboti dosega bez maglata pa ke ja vidime sega smetkata za dekemvria i uste nesto dali e normalno taka da ja namestis +2 stepeni od posakuvanata temperatura za da ja dobies pr;25 za da dobies 23
https://www.pottermore.com/features/33-excuses-to-watch-a-harry-potter-movie-marathonnikad ne sum zalel gigovi ama epten maka mi padna 40 potroseni na Hotel Transylvania 2.
nogo los, nisto od magijata zadrzano od kecot. Samo muzika napunile..
inace si pocnavne praznicno Harry Potter. Epten sum hajpnat posle prvite 2. Ko dete.![]()
Ова пак некоја грешка во еуровентот? На PhТОL ја ставиле вредноста од Pdesign?na -8 dava 2,95KW dodeka na TOL od -10 duri nakacuva na 3,20Kw, COPot e da receme 2,5 i za -8 i za -10. Zasto ne e merena na -15 samo gospod znae.
Eurovent NE MERAT. I da merat nesto toa e mnogu malku od vkupniot broj modeli sto gi imaat na sajtot.Ова пак некоја грешка во еуровентот? На PhТОL ја ставиле вредноста од Pdesign?А и годишната потрошувачка ја утнале
Најниска температура на која мерат е TOL, во случајов -10.
Ова пак некоја грешка во еуровентот? На PhТОL ја ставиле вредноста од Pdesign?А и годишната потрошувачка ја утнале
Најниска температура на која мерат е TOL, во случајов -10.
Vidi klimata ti e sosema Ok za cenata, ne e bitno sto e kineska bitno e kakva e kontrolata na kvalitet vo pogonot kaj sto e proizvedena, a site ovie fabriki vo Kina na golemite kompanii sekako deka go kontroliraat kvalitetot. I mnogu pojaki kompanii od Lg imaat svoi fabriki tamu. Kako raboti samata klima e pobitno, verovatno takvi i se defrostite kako sto vika @gigovit, malce se i pobucni LG no neznaci deka nema da te gree dobro.Прегледај го приврзокот 135680 Vi blagodaram na site za pomosta;kako sto citav i vo prethodni statii jas izgleda ja utnav rabotata ovaa e kineska e toa e sega ke vidime kako ke tera pisuva edno na lepenkite a vnatre koj znae sto ima ama kasno se prikluciv na forumov