- Член од
- 14 февруари 2015
- Мислења
- 199
- Поени од реакции
- 82
Се во свое вρеме многу е опасен дечκото моρа да се начеκа моментот и самиот гледаш што κуρназ е ама не за долго

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се во свое вρеме многу е опасен дечκото моρа да се начеκа моментот и самиот гледаш што κуρназ е ама не за долго
Nesto mnogu brzas so postovite,prvo ispeci pa reci,@gigovit
Дај боже да е така, додуша си ја пуштил на скоро идеални услови, надвор 26-27 а ти и задаваш 20 степени, што се вели работи во 1-ване се измачила. Ќе видиме на зима кога ќе биде надвор околу 0, како ќе ја одржува на 20
. Али не се сомневам дека ќе работи без проблеми.
Од кај да знам бе брат, мислев и ти си зел деновиве па си ја пробал како работи.Nesto mnogu brzas so postovite,prvo ispeci pa reci,
Postot za Panasonikot e od 15 mart i nadvor sigurno ne e bilo 26-27 stepeni pa jas da gream na 20, kolku moze da bides plitok za takvo nesto uopste da ti padne na pamet.
Dali voopsto razlikuvas GWH od GWC ? H=Heat Pump, C=Cooling Only, taa e noomenklaturata na oznakite na Gree sto znaci sam sebe se negiras koa zaklucuvas deka ne se inverteri. Ne e tocno deka kaj Lomo i Viola stoi deka NE se inverteri, stoi deka NE SE G10 ili ako voopsto mozes da ukapiras toa znaci deka nemaat Zhunai Landa kompresori(G10) TUKU drug tip kompresori (citaj podobri).Од каталогот на грее. Кај сите модели стои ознака за инвертер освен кај ломо и виола.
И според каталогот (линк има погоре) ломото има ознака GWH12QC-K3DNA1G
Na vakvi prasanja, isto kako i na prasanja dali e bolje Mercedes S-class ili BMW 7, edinstven vistinski odgovor bi bil Audi A8, odnosno vo konkretniov slucaj Mitsubishi-to sto go zemaa nekoj od ovde.Ќе може ли тие што имаат искуство со клима уреди да ми помогнат со своите мислења? Се двоумам помеѓу два модели од 3,5 kW: Daikin Emura и Toshiba Daiseikai 8. Сите мислења и совети ќе бидат добредојдени. Однапред благодарам.
Не се возбудувај до толку де. Во каталогот на грее во кој има повеќе модели, кај сите освен два е наведено дека се инвертер. Тоа мене ме наведува на логичен заклучок дека тие два не се. Зошто не би напишале и за нив доколку се? Без оглед дали се работи за г10 или не. Доколку се, пропустот е на грее односно на оној што го подготвил и одобрил каталогот што наведува на погрешен заклучок.Dali voopsto razlikuvas GWH od GWC ? H=Heat Pump, C=Cooling Only, taa e noomenklaturata na oznakite na Gree sto znaci sam sebe se negiras koa zaklucuvas deka ne se inverteri. Ne e tocno deka kaj Lomo i Viola stoi deka NE se inverteri, stoi deka NE SE G10 ili ako voopsto mozes da ukapiras toa znaci deka nemaat Zhunai Landa kompresori(G10) TUKU drug tip kompresori (citaj podobri).
....
Sigurno deka namenata ne e za domasna upotreba (a ovie klimi se bas za toa).Со оглед дека детелно ги познаваш моделите, кажи што сакале да кажат со следнава карактеристика: ладење на -15 степени, со оглед дека тоа им е поважно отколку да напишат дека уредите се инвертери? Сликата е од каталогот.
Прегледај го приврзокот 122180
Zemi si ako pare nisu problem gree u-crown ili daikin ururu sararaЌе може ли тие што имаат искуство со клима уреди да ми помогнат со своите мислења? Се двоумам помеѓу два модели од 3,5 kW: Daikin Emura и Toshiba Daiseikai 8. Сите мислења и совети ќе бидат добредојдени. Однапред благодарам.
за ова прв пат слушамDosta moi prijateli koristat klima za ladenje vo zima na prostorii vo koi rabotat kompjuteri so jaki ati video karticki koi sluzat za bruteforce na nokia mrezni kodovi. Takvo nesto rabotam i jas samo sto ja sum go resil so jaka ladna podrumska ventilacija