Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Epten si ja kupil povolno, toa e odlicna klima za tie pari... Kazi mi dali imase nekoj drug model VIVAX na primer GEYI...
Kaj tebe e mnogu poizrazeno ovaa on/off situacija poradi pomalata kvadratura, no zatoa nema da ti treba dodatno zagrevanje na bilo koja T do -15 C .

Последно уредено:
Epten si ja kupil povolno, toa e odlicna klima za tie pari... Kazi mi dali imase nekoj drug model VIVAX na primer GEYI...
На лагер немаше ништо по порачка беше али ко шо гледам на испратницана од каргото од паком е испратена а кај нив на веб истава клима е 29000 е сега која е математикава појма немам :)

Ме интересира ваше мислење за The Captive(2014). Ми личи на Prisoners, има некоја слична приказна па затоа си реков да ве прашам вас ко филмаџии :)

Добар е да го пуштам со моите Winter Sleep, онака како тврдокорни гледачи на турски серии? :D

Whiplash го прикажуваат и во Милениум и во Синеплекс.

Едно прашање :
Кој е увозник/продавач/сервисер на Mitsubishi клима уреди во MK ?

Слична тема како The Drop само многу подобро изработен е A Most Violent Year. Гледам има коментари дека е досаден, мене не ми воопшто иако е долг 2 часа. 7/10

Edno prasanje jas sum nov na forumov prijatelce saka da zeme klima inverter t.s 2 za kuka od markata vivax acp-18ch50geei kako e pokazana i vredi li za parite ke se koristi za greenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom