Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со редовен годишен сервис ти е гаранцијата? Колку ја зема пред 2год?Секој има онаква до колку што му е џебот, мојата е НЕО и ја земав заради 5 годишната гаранција, еве веќе 2 години си работи безпрекорно иначе е 3,5kw. Кога мислев чест дифрост не мислев буквално на пола саат. Иначе сакав да купам некое магаре од 5,5 kw само што немав + 20 000 у џеб. Сеа за сеа сум задоволен, ако потфрли ќе бараме алтернатива.
Nema shto jas tebe da ti dokazuvam, postiram kako sto pisuva na oficijalnata strana :Electrolux klima uređaj EXI12HD1W inverter
Ostale karakteristike: CoreInverter, ComfortCool, Kapacitet 12000 BTU, EER 5,1, COP 3,8 Hlađenje 3,5 kW, Grijanje 3,8 kW Rad pri najnižoj vanjskoj temperaturi -7 C Razina buke unutarnje jedinice 25 dB Prikaz temperature na unutrašnji jedinici Aktivna karbonska trostruka filtracija Cold plazma ION filtracija Follow me sensor 24 h Timer Turbo Fan BIO filter Energetska klasa A hlađenje/A grijanje
I vo servinoto od Elektrolux pisuva greenje ima do -7 neznam sto saka da dokaze ceoekov, na toj RS llinkot sto go dava nepisuva nisto od tehnicki podatoci ne pa do koja temp gree/ladi. Ako ima nekoj link so podatok deka e do -20 neka postira...ja ne gleam dobro![]()
Eve uste eden link:Electrolux klima uređaj EXI12HD1W inverter
Ostale karakteristike: CoreInverter, ComfortCool, Kapacitet 12000 BTU, EER 5,1, COP 3,8 Hlađenje 3,5 kW, Grijanje 3,8 kW Rad pri najnižoj vanjskoj temperaturi -7 C Razina buke unutarnje jedinice 25 dB Prikaz temperature na unutrašnji jedinici Aktivna karbonska trostruka filtracija Cold plazma ION filtracija Follow me sensor 24 h Timer Turbo Fan BIO filter Energetska klasa A hlađenje/A grijanje
I vo servinoto od Elektrolux pisuva greenje ima do -7 neznam sto saka da dokaze ceoekov, na toj RS llinkot sto go dava nepisuva nisto od tehnicki podatoci ne pa do koja temp gree/ladi. Ako ima nekoj link so podatok deka e do -20 neka postira...ja ne gleam dobro![]()
Mene mi izgleda deka ne e cenava so montaza. Koga ke ja dodades i montazata pak si e cenata 39.900.Еве го даикинот сега со 10% попуст. Ова е ваљда цена со монтажа.
http://marketkonekt.com/makedonija/...erter-klima-ured-oki-comfort-ftxn-35l/Omc.htm
Druze klima ko se kupuva ili baras da ima od eurovent potvdeni podatoci ili barem servisno upatstvo za klimata. Na tvoite 2 stranicki so podatok deka raboti do -20 mozam uste 10 takvi shoping strani da ti najdam so podatok deka e do -7. No nema potreba od toa bidejki go ima servisnoto, usput eve ti go oficijalnoto upatstvo za rakuvanje kade veruval ti ili ne pak stoi -7.Nema shto jas tebe da ti dokazuvam, postiram kako sto pisuva na oficijalnata strana :
Nejbolje iz oba sveta brige o temperaturi
- Ključna odlika 4 od 6
Verujemo da je briga o vazduhu podjednako bitna bilo da se radi o zagrevanju vazduha ili o hlađenju. Tehnologija Toplotne Pumpe koju poseduje ovaj klima uređaj daje vam najbolje iz oba sveta. Ona održava vaš dom prijatnim tokom svih godišnjih doba. Bilo da je spoljašnja temperatura 48°C ili čak -20°C.[DOUBLEPOST=1418805320][/DOUBLEPOST]
Eve uste eden link:
http://www.winwin.rs/klima-uredjaj-electrolux-exi12hd1w-i-e-4744485.html
kade sto si pisuva do kolku si raboti![]()
Zatoa ja sum u pocetna faza na izrabotka na HRV (Heat recovery ventilation) sistem za edna soba so hepa filtracija (citaj kabinski filter za golf + aktiven jaglen)
Сеуште не баче, не сум ги завршил другите работи и не можам да се вселам... Климата на крај ќе дојде, нема зошто да се брзам.[DOUBLEPOST=1418824823][/DOUBLEPOST]@Vanlok ti ja instalira li,kako e kaj tebe?
Pozdrav do site
Sakam da prasam za mislenje...
/EXI12HD1WI[DOUBLEPOST=1418746565][/DOUBLEPOST]
Electrolux e top marka, ne veruvam deka e kinesko samo sto mu go stavile brendot: ma oficijalniot sajt na Electrolux si gi pisuva karekteristikite, sosema soliden: ladi do -48 gree do -20
[DOUBLEPOST=1418746657][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1418746910][/DOUBLEPOST]
http://www.electrolux.rs/Products/Klime/Comfort_klime/EXI12HD1WI
Gree do -20, mozete da proverite na site sajtovi na electrolux niz evropa i svetot
Nema shto jas tebe da ti dokazuvam, postiram kako sto pisuva na oficijalnata strana :
... održava vaš dom prijatnim tokom svih godišnjih doba. Bilo da je spoljašnja temperatura 48°C ili čak -20°C.[DOUBLEPOST=1418805320][/DOUBLEPOST]
Eve uste eden link:
http://www.winwin.rs/klima-uredjaj-electrolux-exi12hd1w-i-e-4744485.html
kade sto si pisuva do kolku si raboti
Бомбастикав, чекаме рецензија за Training dayMen Women and Children 2014 720p WEB-DL DD5 1 H264-RBG
Ама ова е 10% на официјалната цена од 40к која е со вклучена монтажа. Затоа мислев дека е со монтажа.Mene mi izgleda deka ne e cenava so montaza. Koga ke ja dodades i montazata pak si e cenata 39.900.
Ova se samo marketinski finti.[DOUBLEPOST=1418818992][/DOUBLEPOST]Se oporavi vremeto, temperaturata e 8 stepeni denes, nema magla.
Site Neo, Beko, ST... si funkcioniraat besprekorno denes![]()