Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Eden prijatel saka da kupi panelka, kolku sto se sekavam da ne listam nanazad, najprovereni firmi za panelki bea, Thermor i Atlantis (ako gresam koregirajte me). Thermor gi gledam vo prodazba, a kade moza da se najde Atlantis.
I dali sum vo pravo za ovie dve firmi, i koja e vo prednost vo pogled na kvalitet.

Fala,
Јас 2 греалици термор користам веќе 4 или 5та година. Термостатот ми цркна на едната брзо ама останатото си е одлично. На работа имаме АЕГ, на таа маста и е извадена, работи веќе 5 години, некогаш кога е ладно не ја гасиме со недели.

The Hunger Games

Aint-Nobody-Got-Time-for-That.gif

Eden prijatel saka da kupi panelka, kolku sto se sekavam da ne listam nanazad, najprovereni firmi za panelki bea, Thermor i Atlantis (ako gresam koregirajte me). Thermor gi gledam vo prodazba, a kade moza da se najde Atlantis.
I dali sum vo pravo za ovie dve firmi, i koja e vo prednost vo pogled na kvalitet.
Како што заклучивме пред месец-два, се работи за два бренда на иста фирма. Атлантик панелите ги носи Камитекс од Струмица, сајтот им е моментално аут.

The Reluctant Fundamentalist некој го има ли гледано? Фатив мал дел сеа на некој од тринг каналите ,ми се виде интересен со добар каст ,али тоа индиски/пашто или сл е на албански и не го разбирам.
Да се симнува или не ,тоа е прашањето?

Lucy

Морган фриман вака некој совет чисто другарски

Имаш пари оди и купи си ранч огради го убаво направи фарма пушти ги коњите да трчат низ тревникот уживај во свежиот планински воздух жуборот на поточињата(ваљда не си април кој сфати сфати море ај линк ќе тупнеме ама бољи ќе беше без http://media.giphy.com/media/lPtMs9tjcnqOk/giphy.gif + http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/aa/7c/5b/aa7c5b80eab4c515bb3459df31dda7f8.jpg) на тарасата имај клацкалица обавезно облечи си ги обувките земи пиво и не ги замарај малите екрани има млади деца кој знаат умеат

Да инаку луси е компилација од многу работи кој на режисерот му се мотале у глава па решил се да бапне на едно место шо ги ебам нели

Ако тоа се случува коа ќе користиш 100ка тогаш сум разочаран бољи да сси останам туп ко сукало (y)

Na market konekt ima Fuji Electric i gi prodava Uni24, nekoja informacija dali ima poveke modeli, cela paleta na proizvodi ili samo tie dva modelia

Режисерот си имал идеја за Луси заработка 450милиона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom