Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.074
- Поени од реакции
- 62.174
Лош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проверено ти е дека иде до 5KW тој модел ? По сајтовиве негде 5 негде на 3.4 KW стои за максимална снага, провери си у продавница што точно пишува на самата единица.се слагам дека 9-ка е малку за таа квадратура, но овој панасоник е 12-ка на греење, има 3.4кв номинала што одговара на 12-ка, дневната е всушност 20кв. кујната е бочно преку врата поврзана и нема големо влијание, у секој случај сакам и некој кој користи панасоник да каже мислење, инаку нема многу фајде од дискусии според фабрички декларации. Инаку тошибата која велиш дека е на акција е авант 3-ка која има многу слаб цоп.
Извини, ова е цена за сузуми плус која е подобра од авантот, авантот имаше цена од 650 евра.
дечки ајде еден совет... сакам да земам една панелка за греење за кај мене у соба - 16 квадрати... колкава јачина да земам кажувајте и дали се исплати? троши многу струја нетроши грее убаво негрее.....
совет од некој поискусен?
клима 12 000 2 иполка а колку има таа гаранција и дали грее под 0 степени?Кратко и јасно мој совет е:
Не купувај панелка, туку купи мала клима 2,5
Најефтините клими чинат околу 12 илјади денари, а троши трипати помалку струја од панелка
клима 12 000 2 иполка а колку има таа гаранција и дали грее под 0 степени?
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...Грее, грее, немај гајле
Во февруари 2012, кај мене грееа на минус 22 степени
А колку трае гаранцијата зависи од тип до тип и за тоа ќе прашаш во продавницата. Обично даваат гаранција од една година но има и повеќегодишни гаранции
Климата е многу едноставен уред и обично ретко се расипуваат
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...
викаш на плин а? како не ти текна да ми понудиш нафтена печка само.....А да си купиш греалка на плин 4000-4500 ден е.