Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно се натерав да го изгледам Olympus Has Fallen и еј ми се свиѓаше :)
Му влегов без никакви очекувања, сакав да гледам пукање и крв на сите страни и богами цел филм беше и тоа.
Седмица од мене, да не беше Арон Екхарт можеше да оди и накај осум оценката.

Треба филмовиве да ги пуштаат во школо како пропаганда против конзумирање на наркотици.

"И деца, ако решите да прифатите нешто што некој чичко ќе ви понуди ќе завршите како режисер или актер што смета дека ова е добар филм"

Ајсбои, нашата сага завршува овде.
Олимпус накај 8-ка да кажеш е веќе подигравање со моите чувства.
Одденес натаму, веќе твое мислење и предлози зимам со резерва.

Ми се оди/ше на The Lone Ranger во кино (некој вторник во Синеплекс / било кој ден во Милениум) ама уште сега му падна оцената на 6.7 . Ај нека исфрли некој коментар дека филмот е само за во кино и дека не е толку лош , ама да го мисли тоа :D

Ми се оди/ше на The Lone Ranger во кино (некој вторник во Синеплекс / било кој ден во Милениум) ама уште сега му падна оцената на 6.7 . Ај нека исфрли некој коментар дека филмот е само за во кино и дека не е толку лош , ама да го мисли тоа :D

Батали оценки. Ако ти се гледа оди глеј го. Ако ти се допадне џабе и сто луѓе да ти викаат дека не чини кога тебе ти се допаднал (а тоа е најбитно).
Јас го немам гледано филмот, така да не би можел да ти кажам дали е добар или не, ама затоа можам да ти кажам да баталиш оценки :D

На кино и John Carter и Immortals ми беа добри. Само со Olympus ја утнав ама и тоа добро помина пошто во главава си ги премотував Die Hard и Commando кога ми беше досадно :)

MyloXyloto морам и втор пат да те предупредам за раскажување приказни. Кратка рецензија не подразбира прераскажување со изоставување на крајот.
Фини филмови и предлози, исто ти го ценам и мислењето, ама тек сега го гледав Trance и ти ја прочитав рецензијата.
Значи сосема во ред би ти поминале рецензиите и без делот кој стално ти го ставам во спојлер.

Инаку скоро и да се согласувам со 9ката. И не од типот дојдов за акција добив акција 9ка, или дојдов за хорор добив хорор 9ка.
Во поголема слика, туку нека биде 8-ка, за да е реално. Мене премногу ми се допадна, хајпнат бев ама сепак воопшто незнаев ништо, дури ни глумци освен Касел.
Од глума, до приказна, до музика, до арт, до тензија. Одличен филм, најтопла препорака до сите.
Ми текна дека Сајд Ефектс го гледав месецов.. комедиии. :)

The Good Doctor колку лош филм, на момент мислев дека ќе заврши добро ама не (си го замислувал тоа) така да во целост беше лош.

Trance и од мене има осмица. Секој филм кој до крај ќе ти го задржи вниманието со својата непредвидливост има огромен плус кај мене. Другото се` си беше на место, од глума, па до камера и режија.

И како бе не бил лош Olympus Has Fallen? А рачунај, немав никакви очекувања од филмот.

Главниот лик у Транс гледаше у камера и ни објаснуваше ко у ФЦ шо правеше нараторот :love:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како Ди Каприо ги одбегнува новинарите:
21371_555145811210981_2004118323_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom