Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.684
- Поени од реакции
- 59.834
Блокбастер и Сит-ком, чисто да не сме само на „филм“.Сеа претера со поврзувањево![]()
Блокбастер и Сит-ком, чисто да не сме само на „филм“.Сеа претера со поврзувањево![]()
Како блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претераБлокбастер и Сит-ком, чисто да не сме само на „филм“.
Алудирав (што би рекол СинКако блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претера![]()
Има ли некој таков што кажал за Пријателите?Алудирав (што би рекол Син) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син
). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.
Ехееее...Има ли некој таков што кажал за Пријателите?(освен Јонзе, тој не се важи)
1. Не ме мешај мене, ја си заминав одовде одамна.нов член во бандата на бибил, карлович итн?
flying, пиши му приватна на бибил да аплицираш.
И пак се врати. Не можеш толку лесно да го напуштиш Островов.ја си заминав одовде одамна.
твое право е дали да го сакаш Холивуд или не, дали да ја сакаш Европа и Азија или не..не мора толку ниско да возвраќаш па и ти. мојот вкус не произлегува од никакво правило на вкус, доаѓа од мене, без оглед на тоа дали на некого му се допаднал или не. освен за Бред Пит не сум коментирал за ниеден др „актер“, но затоа пак не можев а да не констатирам(можеби несвесно) дека најактивните форумџии на тема ФИЛМ уствари не се доволни познавачи на вкусот и покрај тоа што изгледале од Хичкок до Спилберг до Тарковски до последниот Х-режисер, и мене лично ме потсетуваат на филмотеки и ништо повеќе. но не мора толку да го земаат во предвид моето мислење, бидејки како што кажав, се работи за прашање на вкус и очигледно мојот не се совпаѓа со нивниотАјде бе не почнувајте војни... се знае кој е патот за да докажеш дека имаш софистициран вкус: малку ги хејташ Бред Пит и Том Круз, малку Стар Ворс... ако успееш да склопиш неколку реченици хејт за Кум веќе си напреднал во бандата, имаш статус. Не гледаш нови филмови, не гледаш стари филмови и го мразиш Холивуд. Гледаш само Европска Кинематографија со поширок осврт на современиот Молдавски филм. Чат-пат малку по Азија и ете ти: you're a hero!
Глорија наша ти беше најјакаУште Глорија фали да улета во муабетов.
Odkaj da znaeme, samo za pit imas komentirano, i ona samo za megan fox..Глорија наша ти беше најјакакарта за да возвратиш на критиката, само разликата меѓу мене и неа(а верувам и сите тука) е доста големка
![]()
па што ако другите се истепаа од коментирање, да не ги направи тоа некакви експертиOdkaj da znaeme, samo za pit imas komentirano, i ona samo za megan fox..
Како мислиш? Не го разбирам ова...твое право е дали да го сакаш Холивуд или не, дали да ја сакаш Европа и Азија или не..не мора толку ниско да возвраќаш па и ти. мојот вкус не произлегува од никакво правило на вкус, доаѓа од мене, без оглед на тоа дали на некого му се допаднал или не. освен за Бред Пит не сум коментирал за ниеден др „актер“, но затоа пак не можев а да не констатирам(можеби несвесно) дека најактивните форумџии на тема ФИЛМ уствари не се доволни познавачи на вкусот и покрај тоа што изгледале од Хичкок до Спилберг до Тарковски до последниот Х-режисер, и мене лично ме потсетуваат на филмотеки и ништо повеќе. но не мора толку да го земаат во предвид моето мислење, бидејки како што кажав, се работи за прашање на вкус и очигледно мојот не се совпаѓа со нивниот![]()
Grrr, ми го зема прашањетоКако мислиш? Не го разбирам ова...