Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
И Просинечки си бил?! Тој ник го гледам сеуште, мислам на ИТ Мк. Чудна работа ова со тебе тука, толку да си баниран. Не верувам дека тоа е просек :( Нешто опасно си им се замерил изгледа.

Здраво на сите, ве молам препорачајте инвертер клима, од 5.5 до 7kW, за простор до 70 m²

Три простории, има изолација

Земи два климатизери од 3.5кв и една 5.5кв

Бидејќи со една клима нема да имаш иста температура во целиот простор

2 вакви

И една 5.5кв

Три простории, има изолација
Batali go lepi so Vivaxite, mnogu los brend, nalepnica brend.
Zemi si saglam klimi, originali, da ne te boli glava, begaj od site sto se nalepnica.
Imas seriozni promocii vo Gree, idi do najbliskiot salon ke ti ponudat toa sto ti treba.

абе @најубав често се прашувам зошто на секое прашање за предлог клима најчесто излегуваш со мидеа* вивакс како предлог (не дека имам нешто за или против брендот - туку сумливо ми е), да не си и ти како секташине од N°1 & N°2 некој таен: продавач, монтер...

* по сугестија на ченот под мене свб да се корегирам предлозите нај често се од вивакс

Последно уредено:
Vivax pisa lepi, citaj , ne ja degradiraj Midea.
абе @најубав често се прашувам зошто на секое прашање за предлог клима најчесто излегуваш со мидеа како предлог (не дека имам нешто за или против брендот - туку сумливо ми е), да не си и ти како секташине од N°1 & N°2 некој таен: продавач, монтер
Moze da e nekoj od klimi mk, samo niv gi reklamira….

абе @најубав често се прашувам зошто на секое прашање за предлог клима најчесто излегуваш со мидеа* вивакс како предлог (не дека имам нешто за или против брендот - туку сумливо ми е), да не си и ти како секташине од N°1 & N°2 некој таен: продавач, монтер...

* по сугестија на ченот под мене свб да се корегирам предлозите нај често се од вивакс

Ne druze imam druga profesija

Inaku Vivax gi preporacuvam bidejki se odlicni za cenata sekako ima i drugi brendovi kako Haier Aux Midea koj se odlicni za cenata

Back
На врв Bottom