- Член од
- 24 април 2026
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kuka, stan, izolacija, za ladenjw toplenje pisi poveke infoЗдраво на сите, ве молам препорачајте инвертер клима, од 5.5 до 7kW, за простор до 70 m²
Стан, ладење и топлењеKuka, stan, izolacija, za ladenjw toplenje pisi poveke info
Здраво на сите, ве молам препорачајте инвертер клима, од 5.5 до 7kW, за простор до 70 m²
Стан, ладење и топлење
Три простории, има изолацијаKolku prostorii se vo tie 70m2 i dali imas izolacija
Три простории, има изолација
Batali go lepi so Vivaxite, mnogu los brend, nalepnica brend.Три простории, има изолација
Moze da e nekoj od klimi mk, samo niv gi reklamira….абе @најубав често се прашувам зошто на секое прашање за предлог клима најчесто излегуваш со мидеа како предлог (не дека имам нешто за или против брендот - туку сумливо ми е), да не си и ти како секташине од N°1 & N°2 некој таен: продавач, монтер
абе @најубав често се прашувам зошто на секое прашање за предлог клима најчесто излегуваш сомидеа* вивакс како предлог (не дека имам нешто за или против брендот - туку сумливо ми е), да не си и ти како секташине од N°1 & N°2 некој таен: продавач, монтер...
* по сугестија на ченот под мене свб да се корегирам предлозите нај често се од вивакс
Ne mesaj nalepnici so brendovi.Ne druze imam druga profesija
Inaku Vivax gi preporacuvam bidejki se odlicni za cenata sekako ima i drugi brendovi kako Haier Aux Midea koj se odlicni za cenata