Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
На гаранцијата пишува после 3-тата година(3+2) се врши презаверка на гарнцијата и се плаќа 599 ден, но монтерите и продавачот ми рекоа само копирај ја фискалната оти избледнува таа ни е битна а не гаранцијата.(со монтерите лично се познавам:D)
Kako sto kazav USLOVNA e garancijata na Midea

Inaku na sekoja uslovna garancija treba potpis i pecat

Kako sto kazav USLOVNA e garancijata na Midea

Inaku na sekoja uslovna garancija treba potpis i pecat
А на кој принцип работи управувањето со климата од далечина ?
За другите уреди мора да си на иста мрежа за да можеш да ги управуваш ?

Ja simnuvas Wi-Fi aplikacijata za Midea od Play Store ja konektiras klimata so aplikacijata preku ruterot i posle raboti online odnosno preku Aplikacijata na telefonot

( ima objasneto vo upatstvoto na klima uredot )

160000 denari za klima?

Veke ako ima nekoj tolku pari za frlajne, neka si centralno greejne so drva i ne se zamara so klimi. Nenormalna rabota ako nekoj ima 3 bona za edna klima.
Две имам такви сега и трета ќе купувам.
Ако?
Што да правам, ненормален сум.
Битно ти биди здрав и жив.
Автоматски споено мислење:

Само првиот пат кога ја конектираш климата на ВиФи и мобилниот мора да ти биде на истото Вифи конектиран.

Ja simnuvas Wi-Fi aplikacijata za Midea od Play Store ja konektiras klimata so aplikacijata preku ruterot i posle raboti online odnosno preku Aplikacijata na telefonot

( ima objasneto vo upatstvoto na klima uredot )
Ако?

Само првиот пат кога ја конектираш климата на ВиФи и мобилниот мора да ти биде на истото Вифи конектиран.
Се тоа направив, муабетот ми беше на кој начин функционира управувањето од далечина а не сум на домашната мрежа ?
Не бев дома кога ја монтираа да ги прашам.

Се тоа направив, муабетот ми беше на кој начин функционира управувањето од далечина а не сум на домашната мрежа ?
Не бев дома кога ја монтираа да ги прашам.
Климата дома ти е постојано поврзана на интернет преку ВиФи-то.
Ти кај и да си мобилниот ти е поврзан на интернет независно на каква мрежа.
И преку апликацијата пристапуваш до климата...
Така функционира преку интернет :)

Климата дома ти е постојано поврзана на интернет преку ВиФи-то.
Ти кај и да си мобилниот ти е поврзан на интернет независно на каква мрежа.
И преку апликацијата пристапуваш до климата...
Така функционира преку интернет :)
Фала.(y)

Ако?

Ocigledno promoviras Daikin ovde i ne si seriozen, nikoj ne te svaka seriozno. Isto kako da platam stobi flips 150 denari a ustvari site znaeme deka se 30 denari, odi dudlaj pak.

Temata e ekonomichno greejne, ne klima sto vredi kolku cel sistem za centralno greejne na kuka od 150m2. Ocigledno ti jadis lajna ovde i nikoj ne saka da jadi so tebe zaedno :ROFLMAO:

Прегледај го приврзокот 465269
Климата моја е економична без гајле да си бидиш.
Исто не се замарај со мене јас како ги трошам моите пари. Гледај си засебе. Јас ако сум купил таква клима не значи дека мораш и ти.

Хаха значи јас наместо да купувам клима која им е најбарана за греење во Финска, сум можел шпорет на дрва да си купам?
Леле колку сега се разочарав немаш претстава :)

Среќна Нова 2026-та

new-year-clock-gifts-festive-design-hanging-red-ribbons-snowflakes-gift-boxes-perfect-vector-illustration-holiday-403033543.jpg

Srejkna i uspesna 2026 na site ,
gree app ima update vo koj ima nova opcija energy managment, pa koj znae sto i kako e neka spodeli ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom