- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 443
- Поени од реакции
- 1.184
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti i taka si so kapce i salce, ic ne ti puka…..hahahaaНешо не ќе е на арно на вакво време ако не праи дефрости (дан ти работи само на внатрешниот греач тоа Немсисо)
Овие моите често белеат а и течат саглам на временцево....
Па и струјата ни ја скинаа утрово цел Прилеп спиеше под ќебе до 11
Прегледај го приврзокот 464303Прегледај го приврзокот 464304
deka vide deka cica struja 3500W
momentalno e so 1144w a od prvi mesecot do sega
Nemas ti gajle za struja,na akomulatori polneti od soceva energija ova vreme se toplisTi i taka si so kapce i salce, ic ne ti puka…..hahahaa

Ti i samiot ne znaes so sto se toplis eve stavi sliki da videme kolku stepena imas po spratovite eve ubedi ne deka e taka da vidat site ovde. A sto pravis ti samo bos muabeti samo glupavi prefrlanja ne svrzani i samiot ne znaes sto da napises bidi osbilen a ne kako dete od pred skolska vozrast doprva ke uces sto e toa Paneli za proizvodstvo na struja kade sto e skladirat strujata vo akomulatori .Nemas ti gajle za struja,na akomulatori polneti od soceva energija ova vreme se toplis![]()
Ne se nerviraj,vistinata boli sto ne mozis so eden kursum tri zajaci.Vo Paralija kak tebe ja skladiraat ova vreme vo litiumski baterii,sto ti gi sitna SvB.Ti i samiot ne znaes so sto se toplis eve stavi sliki da videme kolku stepena imas po spratovite eve ubedi ne deka e taka da vidat site ovde. A sto pravis ti samo bos muabeti samo glupavi prefrlanja ne svrzani i samiot ne znaes sto da napises bidi osbilen a ne kako dete od pred skolska vozrast doprva ke uces sto e toa Paneli za proizvodstvo na struja kade sto e skladirat strujata vo akomulatori .
Treba ti edukacija steta sto sega gi nema univerzitetite za da prinaucis nesto.
Ajde stavi slika od tosibata tvoja od temperaturata na katovite
Ти пофали се како ги полниш акумулаторите зимово на маглава...Ti i taka si so kapce i salce, ic ne ti puka…..hahahaa

Инфлација...Од Гри ја зголемиле цената за продолжување на гаранцијата и тоа од пред 2-3години можеби
Кога се рекламираа кажуваа 10години х800денари за продолжување и кобајаги чистење али ако се побуниш ке поминеш и со 800

Isto. Duzam pivo na strelec. Ili on ke duzi pivo, ke vidime kako ke se pokaze. :p
Dali znaes za montiranje dali se dobiva nekoj dokument oti e od ovlasten prodavac namestena? Dali gubi nesto garancija ako mi ja monitra prijatel (koj ionaka montira gree klimi koga e na rabota)?
Прегледај го приврзокот 257316
Честито! Па новата подолго да трае.Вообичаените Мидеа или Вивакс?
Kolku m2 otvoren prostor ili poveke prostorii stan ili kuka izolacija ?Да се цитирам,@Strelec чекам пиво за gree gtech 12!
Течеше фреонот од надвор или што и да беше под дијагноза: се скапала. Еднаш ја поправаа.
Не е некоја реклама, не беше редовно сервисирана или што и да бараат денешниве продавници за да има гаранција.
Ќе ја вадат старите за трајно, па ме интересира предлог замена од исти калибар и цена, за пали-гаси зима.
Некој best bang for the buck, без да философираме и да треба да мерам у колку саат почнува сонце да ја пече.
Вообичаените Мидеа или Вивакс?
Така е ама затоа некој треба тоа да си го предвиди а не да излезе манипулација на крајИнфлација...
Ако можат сите за се да креваат цени, можат и они...
Бтв нафтата/бензинот денес се поефтини него ли пред 2-3години.. ама како и се во капитализмов![]()
Clivia3.5kw ti e sega na promo cena 29.999, mozes i preku IUTE da ja zemes na 6, 10, ili 12rati bez kamata i 0% troshoci do 12 rati.Да се цитирам,@Strelec чекам пиво за gree gtech 12!
Течеше фреонот од надвор или што и да беше под дијагноза: се скапала. Еднаш ја поправаа.
Не е некоја реклама, не беше редовно сервисирана или што и да бараат денешниве продавници за да има гаранција.
Ќе ја вадат старите за трајно, па ме интересира предлог замена од исти калибар и цена, за пали-гаси зима.
Некој best bang for the buck, без да философираме и да треба да мерам у колку саат почнува сонце да ја пече.
Вообичаените Мидеа или Вивакс?