Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 451545

Што сака да каже, т.е што ли му е на мајка му пичката ?
Odlicna Vivax oem Galanz model so vakvo dalecinsko
308574492

205678709

inaku Zatnato e odvodnoto kondez crevo sto e za ladenje od vnatresnata edinica povikaj servis za hemisko cistenje na klimata

Odlicna Vivax oem Galanz model so vakvo dalecinsko
308574492

205678709

inaku Zatnato e odvodnoto kondez crevo sto e za ladenje od vnatresnata edinica povikaj servis za hemisko cistenje na klimata
Или нека повлече со уста ке си истече водата ништо нема да му биде

Или нека повлече со уста ке си истече водата ништо нема да му биде

Moze i taka no ako e povtorno isto togas hemisko cistenje @курајбер eve nekolku telefoni od servisi za hemisko cistenje na klimatizeri

1.Meg Sistemi Tel: 077-655-224 i 075-690-120

2. Saniko Tel: 077-583-877

3. Navin Klima Tel: 072-278-724

Moze i taka no ako e povtorno isto togas hemisko cistenje @курајбер eve nekolku telefoni od servisi za hemisko cistenje na klimatizeri

1.Meg Sistemi Tel: 077-655-224 i 075-690-120

2. Saniko Tel: 077-583-877

3. Navin Klima Tel: 072-278-724
Да, да сега има да се јави батката да закаже термин обавезно. И ќе плати 2000+ денари за услугата.

Абе види ја состојбата на климата, созидана во зид со селотејп излепена целата, пајажини на секаде...

За user name и начинот на изразување ич да не збориме...

Да, да сега има да се јави батката да закаже термин обавезно. И ќе плати 2000+ денари за услугата.

Абе види ја состојбата на климата, созидана во зид со селотејп излепена целата, пајажини на секаде...

За user name и начинот на изразување ич да не збориме...

Не е моја бе па ти, не ме карај одма.

Bok svima. Tetak u Backoj Palanci trebao kupit klimu za 45m2 i odlucio jucer, te narucio. I gledam ove Srbijance i njihove sajtove i divim se nekim cijenama. Fujitsu 12KHCA nordic imaju za 730e. Nevjerojatno. U ponedeljak mu ona stize.
tvoja tetka nek sisa njezin palac i nek se greje i ladi za te pare hahahahhahahaha
a sta nas interesuje za tvoja tetka :masa:

Мене не ми е смешно баш супер изгледа.
Брзо се вади турбината, го нема тоа штравчето. Сигурно има и други предности во однос на овие што се стандардна форма.

Screenshot_20250802_110331_YouTube.jpg

@Androit
Tetak je muz moje tetke. I ne znam cemu taj ton uvredljivi. Diskutiramo o klimama, te i njihovim cijenama u okruzenju. Zar ovo nije extra cijena za ovakav model
Znaci, nitko ne treba sisati svoj palac-kak si mi preporucio. Istina je ono sto sam napisao.

@Androit
Tetak je muz moje tetke. I ne znam cemu taj ton uvredljivi. Diskutiramo o klimama, te i njihovim cijenama u okruzenju. Zar ovo nije extra cijena za ovakav model
Znaci, nitko ne treba sisati svoj palac-kak si mi preporucio. Istina je ono sto sam napisao.
Па и нема што да се дискутира..

Фуџитсу е отсекогаш поефтин во Србија! Зошто не знам, ваљда е до увозникот.

Цената е топ, Уживај. Ама тоа тука ништо не мења...

Bok svima. Tetak u Backoj Palanci trebao kupit klimu za 45m2 i odlucio jucer, te narucio. I gledam ove Srbijance i njihove sajtove i divim se nekim cijenama. Fujitsu 12KHCA nordic imaju za 730e. Nevjerojatno. U ponedeljak mu ona stize.
Fujitsu KH- серија наменета за нордиски пазар кај нас не се увезува.
Ако гледаш на српскиот сајт има цена од 150000 динари што е 1280 евра а сега е на попуст за 730 евра.
Е тоа е попуст 550 евра.
Одличен избор направиле твоите роднини.

Туку друго да те прашам, на тој сајт вика дека може да се најде и Fujitsu Nocria???
Тоа е немогуче

Ова веќе не се произведува меѓутоа денес ако успееш да најдеш некоја неотпакована нова, вреди за сите пари. Некогаш им беше топ модел.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom