Ne se zaebavaj, ne ja drzi tolku visoko, namali na 18C.Надвор е - 3
Дали е доволно 19 степени или можам да зголемам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se zaebavaj, ne ja drzi tolku visoko, namali na 18C.Надвор е - 3
Дали е доволно 19 степени или можам да зголемам?
Ти најмалку од се треба да се замараш дали се оптеретувала или што правела климата! Ич не ни помислувај на тоа!Не е ладно, но читам овде дека на - 5 се оптоварувал инвертерот. Обично навечер местам 20/21.
Ti pa sto komentiras koga veke kumbe si nalozil, smeska ziva.Ти најмалку од се треба да се замараш дали се оптеретувала или што правела климата! Ич не ни помислувај на тоа!
(таа си е проектирана да го прави тоа што го прави!)
Исто и заштеда ако бркаш, не вреди..
Глеј си комфорот и заборавија дека постои!
Јас барем ќумбе ложам...Ti pa sto komentiras koga veke kumbe si nalozil, smeska ziva.
Гледам имаш две јаки машини, ич да не му ја мислиш!Не е ладно, но читам овде дека на - 5 се оптоварувал инвертерот. Обично навечер местам 20/21.
Vcera go gledav jas. Ne deka ochekuvav deka kje bide na nivo na kecot (nevozmozhno e), ama ne mi se dopadna prikaznata i ishodite.Gladiator 2, освен една сцена што беше ту мач, нереално позитивно изненадување. Не е кецот, ама не разочарува!

.
Uste si ziv…..hahaaaAjd` dobro vece svima.
Koliko vidim bitka jos uvek traje. Svi protiv jednog, to nije fer.
Nisu bas toliko losi ti uredjaji, pre bih rekao nedoradjeni. Predlazu se i neki testovi, sto nije losa ideja.
Imam utisak da vecina tih uredjaja ima bukvalno isti softver, ili sa nekim minimalnim izmenama koje se na vrat-na nos vrv skarabudze na brzinu, te umetnu u malo drugaciji ili malo vise drugaciji hardver. Zato mnogi modeli i imaju u realnom radu raznorazne bubice. Neki model vise, neki manje. To je najblaze receno, vrlo povrsan pristup kada se radi neki elektromehanicki sklop, pa pusta napolje u promet.
Sve ovo pisem na osnovu mog iskustva.
Kod onih nesrecnih 2 kom Muse je upravo tako bilo nesrecno uradjeno. Kolega iz Madjarske, koji stvarno mnogo zna o klimama i koji je radio dugo i u razvoju kod jednog velikog proizvodjaca je predlozio malu izmenu u hardveru, sa pretpostavkom gde su u proizvodnji softverasi omanuli, ili im nije dostavljen tacan spisak hardvera. On je u stvari bio mozak operacije a ja segrt:
Promenjeni su svi jaki niskofrekfentni prekidacki tranzistori, da bi se kompresor potpuno oslobodio da radi na nizim rezimima i klime propevase.
Rade Muse kao sat vec nekoliko sezona, ali ih vise nikada ne bih preporucio nikome.
Pozdrav svima
Ako vtorava so auto fanov ja gasiš često pati ili ja vadiš od šteker, možebi e baš toa pričina za defrosti koga e nadvor toplo, ona si pravi tkn preventiven defrost koj ne trae poveće od 2-3 min.Klima majstorite koi dojdoa da mi gi cistat klimite, muabet po muabet rekoa deka mana na Vivaks klimite e sto mnogu pravat DF i bez potreba dodeka Gree klimite posle 2 godini pocnuvale mnogu da bucat i tresat. Za gree neznam dali e tocno ama za vivaks koj gi imam 2 i rabotat na razlicen rezim mozam da kazam deka klimata koja mi raboti non stop na fan3 ne pravi defrosti dodeka drugata koja mi e na auto fan pravi 3, 4 pati DF preku den bez razlika nadvor dali e soncevo ili dozd vrnit, dali e +5 ili -5.
Морам да те корегирам, цената на Vivax е 25 990 додека на твојот предлог 29 990. Исто многу важно, вашата ја немате на залиха иако ја очекувате наскоро.Charmo Arctic 12 e mnogu pokvaliteten(10g Garancija) i pomokjen model(2.9kw na -15C), najprodavan model na GREE (koj razbira zema GREE Charmo Arctic ... BEST BUY)
Прегледај го приврзокот 436113
Ima na zaliha, zamisli ima i wifiМорам да те корегирам, цената на Vivax е 25 990 додека на твојот предлог 29 990. Исто многу важно, вашата ја немате на залиха иако ја очекувате наскоро.
Поздрав
Супер, ви стигнале значи. Но поради она што го пишав Vivax купив, па тоа што го зборам и со фактура можам да го поддржам.Ima na zaliha, zamisli ima i wifi