Пријателе, јас само прашав мислење? Не се трудам да ја продадам климава. Гајле ми е, климава можеби би ја купил јас ако имам потреба и би ви покажал дали е вистина. Едноставно го видов видеово, споделив. Дечково има неколку видеа за клими и го гледам зашто се гледа дека и да не ги разбира сепак поминува доста време на нив и се труди да ги разбере.Вакви ала видовити Милан постови админите треба да ги бришат од темава....а тоа го кажувам зашто од видеото што си го постирал не се гледа која клима е a не убедуваш дека е за некој модел па на рати ова она...па ти купи ја и сподели видео.
А србчево (ама и македончево со постот) сака нешто да ни ували као модулира за 16к ама тоа докажување е многу слабо, на сламка не се држи, да не речам пе*ерски е докажувањето ако се сетиме на видеата што тука години уназад се постирани, и биле со покажана внатрешна па и надворешна единица, дупли сонди усис и издув меререни температури....а овде имаме само слики од некоја апликација, или србчево си рекол ке им снимам од една клима а ке пишам дека климата е нејефтината...ЗА ПАМЕТ... КЛИМА НЕМА НА ВИДЕОТО...ИЛИ МОЖЕ ДА Е БИЛО КОЈА, ја ке речам дека е Блаунер климата а кој сака нека спори дека не е
И ЗА ПАМЕТ...овде секако ке се нудат за ефтино клими од марки што немаат никаков сертификат и кои што неможат да им ги увалат во ЕУ па мораат да завршат негде кај што правилата на ЕУ нефункционираат...AUX ima 10 klimi na Eurovent, VOX i VIVAX niedna, Toyotomi niedna, Hisense niedna, Favorit НЕО ST niedna....
Истотака човеков во видеово кажува дека неговата клима е иста со климата што ја пратив од линкот, а и нигде не убедував јас на рати, а не знам и дали он убедувал.