Да те информирам ја порачав климата од ананас, рок на испорака до 14.09 цена 32900ден. Без монтажа.Ako pitas pisaj i odg. Ovaa 32000 i mene mi odgovara za spalna. Sepak stanuva zbor za mitsu.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те информирам ја порачав климата од ананас, рок на испорака до 14.09 цена 32900ден. Без монтажа.Ako pitas pisaj i odg. Ovaa 32000 i mene mi odgovara za spalna. Sepak stanuva zbor za mitsu.
Да те информирам ја порачав климата од ананас, рок на испорака до 14.09 цена 32900ден. Без монтажа.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Значи овај е нешто као ти?Finskiot diler na GREE
Informacijata Finecot ja dava od Proizvoditelot, Fincite neproizveduvaat klimi jer nemaat fabrika/proizvodstvo....GREE Logo ima Dokumentot odf Testot taka da ne manipulirajИнформациите од вакви дилери, импортери не се веродостојни.
Uci od profesorot , ne da se pravis pameten so glupi komentari.Значи овај е нешто као ти?
Само тој е фински а ти македонски дилер. Малку подобар од тебе.
Можи другарчиња сте?
И сега треба да ви веруваме вас?
Scanvarm is an importer of air source heat pumps, ground source heat pumps and air conditioners.
Информациите од вакви дилери, импортери не се веродостојни.
И викаш 3000 евра чини Еуровент тестот?
Па што се 3000 евра за Но1. Грее пари ли се?
Пратете го Амберот нека му направат тест кој ќе биде признат во Европа.
Тест на -30 да видиме дали ќе стартува и работи 30мин на таа температура и ќе даде 3.66kW
Финецот има ексклузивно право на информацијата од производителот?Informacijata Finecot ja dava od Proizvoditelot, Fincite neproizveduvaat klimi jer nemaat fabrika/proizvodstvo....GREE Logo ima Dokumentot odf Testot taka da ne manipuliraj
Им плачиш сега пак на админите да ми избришат коментар?Sekoja cest na profeso
Uci od profesorot , ne da se pravis pameten so glupi komentari.
Samsung moze TV da kupis, klima jok…..
I falat uste 2kw i plus 16’000 u veter i magla.
Pozdrav od Gree No.1
Видиш ти како фино лепо си отворе Даикин Лот 10 и ја најде информацијата што ти беше потребна за моделот на Даикин.@Goran^^^
Kolku kosta Nordic model na Daikin sto se moze da se kupi vo MK (Japan nema takov model vidno od sajtot https://www.ac.daikin.co.jp/roomaircon, zborime vo Evropa sto moze da se kupi) pod imeto Perfera reklamirana deka raboti do-25 kolku dava prosecno na -15?
Eve ke ti kazam Japanec Nordic vo MK kosta 2500 evra za 3.58kw i COP 2.0 ama nema Eurovent vakov podatok, znaci samo LOT10 e infoto, i sea ti prifakjas vakvi dokumenti bez Eurovent ili neprifakjas ?
Na Eurovent takov podatok test na -15 nema, ama Daikin si ja testiral i si izdal dokument...sea ti kao podrzuvac na LOT10 sto ke kazes za LOT10 dokumentot na Daikin go prifakjaat u MK ili ne go prifakjat moze tebe trebale da tew prasaat
Прегледај го приврзокот 428573
Прегледај го приврзокот 428572
Не бе легенда си, нема збор тука.@Goran^^^
На прашања со прашања ми реплицираш и ја водиш дискусијата на твоја воденица...ја не те прашувам ништо јасно ми е све, ти се наметнуваш без потреба....Ти не ги знаеш одговорите затоа само прашуваш одново и одново
Ја зборам општо за да се научи нешто и да ја тргнам онаа дискусија за колку квадрати е некоја клима.
Ама за тоа што го кажувам давам и аргументи, а ти ги немаш аргументите....ако ги имаш повели
А пошто си голем фан/дилер/рекламер на Даикин еве да ти кажам искрено...некоја Сенсира NEW имате у продажба и сеа не ми е јасно со ова за 3.5kw моделот има D во ознаката (FTXC35D/RXC35D) а поголемите капацитети немаат ниедно D во шифрата туку сите се со две C, буквата D нигде ја нема, како је то могуче
Прегледај го приврзокот 428584
5.0KW - FTXC50C/RXC50C (D nema)...Ja nema ni na Eurovent ama cena ima japanska 72.000....za greenje u Grcija/SPanija i ovaa li e ?)
Em nema Eurovent em slaba za Greeenje....a 72.000....aj gitla tamu sitkaj na slepci vakvi na Mananas
6.0KW - FTXC60C/RXC60C (D nema)
7.1KW - FTXC71C/RXC71C (D nema)