- Член од
- 22 јули 2015
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 40
Да вентилаторот се гасне кога ќе постигне (најверојатно е капилара вентил) за бучава не можам да кажам дека е бучна бидејќи е прилично голема собата и не сум до неа, а подесена е на 24 степени и фан на макс со тоа што мислам дека при постигнување на темп. јачината на вентилаторот се намалува. Нешто да ме нервира нема или можда не сум доволно присутен пидејќи рабори само 4h. od 8 до 12 и некогаш наутро околу 6 часот. Единствено имаше еден дефект на почетокот дисплејот за темп. изгуби една цртичка, но веднаш дојде сервисер и го промени без никаков проблем.Фала да си здрав и жив.ПоздравБраво, фантастична бројка. Баш корисно зошто ретко кој има 18ки. Него да те прашам нешто, ако сакаш да подобјасниш како ја користиш? Не ми е за потрошњата, туку дали се чувствува ладно понекогаш, дали гаси вентилаторот внатрешен кога ќе постигне, дали е бучна за додека спиеш, дали ауто модот работи добро или мануелно си подесуваш брзина, дали менуваш температура и колку, и слично што ти текне. Дали нешто те нервира околу климата ме интересираше конкретно? Поздрав и со здравје да си ја користите.
П.С. Не спијам таму бидејќи е дневна соба.[DOUBLEPOST=1495111457][/DOUBLEPOST]
Греам со "нешто" до 18 степени а догревам со климата. ПоздравШто ти е ова „догревам“? Чисто да биде појано: грееш со климата до 18, па догреваш со „нешто“ до 23-24 степени?
Последно уредено: