Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
/// Problem je ovde sto se mesaju babe i zabe ......... Kina je svetska ekonomsko trgovinska velesila i to niko ne osporava. Kada umeju da naprave satelit, stelt avion, nuklearni reaktor, mikroelektroniku ( Huawei ) i slicno .... znaju sigurno da naprave i vrhunsku klimu. Medjutim to bar sa modelima Gree klima koje se prodaju na Balkanu nije slucaj .... Pojedini modeli imaju neke fundamentalne mane kao sto su natacno odrzavanje zadate temperature, vrlo losu kulturu rada ... na kraju krajeva puni su balkanski forumi sa takvim iskustvima ... i ja stvarno ne znam sta tu nije jasno ////

/// Vrlo je pogresno mesati Gree klime na Balkanu sa sveobuhvatnom Kinom ... zato kazem da je to mesanje baba i zaba ////
Abe shto si go gubish vremeto da im objasnuvash!

/// Problem je ovde sto se mesaju babe i zabe ......... Kina je svetska ekonomsko trgovinska velesila i to niko ne osporava. Kada umeju da naprave satelit, stelt avion, nuklearni reaktor, mikroelektroniku ( Huawei ) i slicno .... znaju sigurno da naprave i vrhunsku klimu. Medjutim to bar sa modelima Gree klima koje se prodaju na Balkanu nije slucaj .... Pojedini modeli imaju neke fundamentalne mane kao sto su natacno odrzavanje zadate temperature, vrlo losu kulturu rada ... na kraju krajeva puni su balkanski forumi sa takvim iskustvima ... i ja stvarno ne znam sta tu nije jasno ////

/// Vrlo je pogresno mesati Gree klime na Balkanu sa sveobuhvatnom Kinom ... zato kazem da je to mesanje baba i zaba ////
Pozdrav od GREE No.1

//// Steta sto niste postavili makar jedan pravi test nekog uredjaja za sve ove godine ..... da taj "pozdrav od ...no1" bar malo i dokazete u praksi ..... a ovako samo mozemo da mastamo o svemu tome sta je i koliko tacno .... i da Vam se divimo .... uz iskreno sazaljenje :) ////

Peacemaker да ти бил бисексуалец. Taка решија.

OIP.U1qahWUodE-Xz97NSB29BwAAAA

Што би препорачале за 70 квадрати стан, со северна ориентација и општо слаба изложеност на сонце и топлина.

Би покрила три соби ?

Modelot e moken e sega ako se tri sobi zavisi do konfiguracijata na stanot Hodnik i slicno togas namesto edna 18.000 btu ( 5.5 kw ) zemi 2 klimatizeri od istiot model no 12.000 BTU ( 3.5 kw ) ili edna 5.5 kw i edna 3.5kw ( SE ZAVISI DO PROSTOROT ODNOSNO KONFIGURACIJATA NA SOBITE ODALECENOSTA I SLICNO )

LINK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom