DRY e opcija za odvlaznuvanje odnisno se koristi vo prostorii kade sto Ima golema vlaznost vo vozduhot I e korisna za takvi prostoriiKolku e korisna dry opcijata na klimite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DRY e opcija za odvlaznuvanje odnisno se koristi vo prostorii kade sto Ima golema vlaznost vo vozduhot I e korisna za takvi prostoriiKolku e korisna dry opcijata na klimite?
Se fino lepo funkcionire od 68% padna na 57 ama ako vlezes vo sobata isto kako vo frizder da si.DRY e opcija za odvlaznuvanje odnisno se koristi vo prostorii kade sto Ima golema vlaznost vo vozduhot I e korisna za takvi prostorii
Многу е корисна… ако живееш во џунгла или имаш 6 месеца монсуни во годината!Kolku e korisna dry opcijata na klimite?

Opcijata posto kaj aeri i i funkcionira za 1 cas ja namali od 69 na 60%. Ama vo sobata frizider ne se zivee vo neaМногу е корисна… ако живееш во џунгла или имаш 6 месеца монсуни во годината!
За кај нас, може и ич да ја нема!
Нормална и препорачана влажност е 40 до 60%
Кај нас дури и навлажнувач ти треба повремено!
И 70-80% се нормални доколку не е висока температурата! (а кај нас најчесто и тоа е случај.)
Така да комотно заборави ја таа опција дека воопшто и постои![]()

АбеOpcijata posto kaj aeri i i funkcionira za 1 cas ja namali od 69 na 60%. Ama vo sobata frizider ne se zivee vo nea
Temp vo sobata mi e 23.5 23.7 ama.vlaznosta e od 75 do 80% sto na internet pise deka e premnogu pa zatoa baram nekoi odvlaznuvaci i najdov nesto na gorenje i wirpool okolu 14.000 den.
ЕјSe fino lepo funkcionire od 68% padna na 57 ama ako vlezes vo sobata isto kako vo frizder da si.

Ова ќе луфтира, партал ќе прави.Види ги ти Италјаниве надворешната бап внатре и само дупка во излогот
![]()
Темплејт е зборот што го бараш.